Cookie- og privatlivspolitik


Nyt badeværelse

 • Luksusbad for kun 25.000 kroner

  Luksusbad for kun 25.000 kroner

  15/2013 Du kommer utrolig langt for få penge, hvis du tænker dig godt om, prioriterer benhårdt og er frisk på at arbejde.

 • Byg badet op - helt fra bunden

  Byg badet op - helt fra bunden

  14/2006 Når badeværelset skal renoveres, tænker mange af os straks på nye fliser og flot sanitet. Men et sundt og stærkt underlag er faktisk langt vigtigere - det sikrer, at hele ombygningen bliver en langtidsholdbar succes.

 • Skab det bedste bad

  Skab det bedste bad

  14/2004 Hvordan skal hylderne placeres, hvilken lampe bør du vælge, og hvor kan det bedst betale sig at lægge nogle kroner? Her er en stribe gode råd, inden du går i gang.

 • Byg badeværelset op med multiplader

  Byg badeværelset op med multiplader

  12/2003 Plader af porebeton er ideelle, når du skal bygge den rå skal til dit nye badeværelse. Pladerne er nemme at skære til og lime op - og frem for alt er de billige. Cirka 1500 kroner kostede pladerne til konstruktionen af dette badeværelse.

 • Da saunaen rykkede - op på første sal

  Da saunaen rykkede - op på første sal

  01/1999 Den gamle sauna i kælderen var forsømt. Men i stedet for at bruge en formue på renovering valgte denne familie at flytte bad og sauna op på første sal. Vi fulgte projektet, som viser, hvor omfattende det er at oprette to helt nye vådrum.

 • Garderobe, bad, toilet og vaskerum på kun 6 kvadratmeter

  Garderobe, bad, toilet og vaskerum på kun 6 kvadratmeter

  03/1999 Med tre børn og to voksne var det gamle badeværelse blevet for lille, og selv om udvidelsesmulighederne var små, lykkedes det familien at indrette et helt nyt badeværelse med plads til alle. Følg familiens spændende byggeri.

 • De byggede deres drømme ind i badet

  De byggede deres drømme ind i badet

  06/2005 Marmor, skifer og granit. Spabad med stjernehimmel, kantet bruseniche og diamantformet spejl. Der er en verden fra de oprindelige brune halvfjerdserfliser til det lyse drømmebad, som familien Kristensen i dag byder læserne på besøg i.

 • Del 1: Vandtæt bad fra bunden

  Del 1: Vandtæt bad fra bunden

  02/2007 Da Gør Det Selv's fotograf, Kristian Krogh, ville gøre sit bad tidssvarende, måtte han begynde fra bunden. 1. del af Kristians ­beretning om arbejdet handler derfor om nye afløb, en ny bund i brusenichen og ­flydende vådrumsmembraner.

Byg et nyt badeværelse eller renovere det gamle

Trænger du til et nyt badeværelse? Du kan enten jævne det gamle med jorden og starte helt forfra. Eller du kan vælge at forny det eksisterende, så det kommer til at fungere lige så godt som et nyt badeværelse og se lækkert ud samtidig.

Byg selv nyt badeværelse

Et nyt badeværelse kan blive en meget dyr omgang, hvis du skal hyre håndværkere til det hele. Derfor er der god grund til at lave meget af arbejdet selv. Vi guider dig hele vejen, hvad enten du selv vil bygge vårum, badeværelsesmøbler eller udskifte fliser i badet.

Et nyt badeværelse kræver planlægning

Hvis du starter helt fra bunden med dit nye badeværelse, kan det være en stor mundfuld. Derfor er det vigtigt, at du giver dig god tid til at planlægge. Afgør hvilke behov I har og hvilke drømme I har. Regn på, hvad forskellige løsninger vil koste både i tid og penge, inden I går i gang.


Hvis du har brug for en hjælpende hånd, finder du her på siden en række artikler, der giver råd og vejledning inden for stort set alt, der er værd at overveje, når man skal lave et nyt badeværelse.

Få gratis nyhedsbrev

Få adgang til alle artiklerne

Få adgang til alle artiklerne

For kun 19 kroner får du adgang til over 2000 ekspert-guider fra Gør Det Selv.

Gør Det Selv Forum

Nyeste i forum

Manglende spærfod ?

Hejjeg har et udhus i forlængelse af ...

Male bundventil

Hej.Jeg står i en situation, hvor jeg har en ...

Indendørs/udendørs skruer?

Vi skal igang med at bygge et skur. Det bliver ...

Montering af fodpaneler

HejJeg har efter jeg har læst denne ...

Mest læste i forum

Hvilket fundament til isoleret skur?

Hvem kan hjælpe? Jeg skal bygge et isoleret ...

Hjælp til at regne ottekant ud

Hej!Jeg skal lave et ottekantet legehus der er ...

Dobbel forskalling til loft.

I mit nye hus fra 1978 er jeg i gang med ...

Vandbåren gulvvarme ovenpå eksisterende trægulv

Hej gør det selv folketJeg skal igang med at ...

Gør Det Selv | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakt os