Cookie- og privatlivspolitik


Alle har ret til et godt drivhus

Duften af drivhus på en varm sommerdag, findes der noget bedre? Vi synes, at alle har ret til et drivhus. Herunder kan du finde inspiration til det drivhus, der lige præcis dækker dine behov, og som du selv kan bygge.

Løsningen til den lille have

Måske er pladsen trang, men lysten til et drivhus stor. Selvom du ikke har en stor have, kan du let få plads til et lille drivhus, hvor du kan samle de lækreste, smagfulde og solmodne tomater om sommeren.
Vi har samlet tre forskellige drivhuse, du selv kan bygge, og ikke kræver den store plads, men hvor du stadig får fornøjelsen af drivhusets mange glæder.

Se de tre drivhuse her

Den flytbare model

Er du mere til et lidt større drivhus, du kan bevæge dig rundt i og have vandkande og skovle stående parat til at pusle om afgrøderne med, så findes der mange forskellige løsninger på markedet. Den lette løsning er at købe et drivhus med et aluskelet i det nærmeste byggemarked og bruge en weekend på at samle det.
Men du kan også se, hvordan du selv bygger et drivhus, der har den store fordel, at det let kan pakkes sammen om vinteren og stilles et nyt sted til foråret. Det kan være smart, hvis du ejer et sommerhus eller en kolonihave, hvor du ikke vil risikere, at dit drivhus går til i en efterårsstorm.

Læs mere om det smarte drivhus her

Den store drøm

Skal du udleve de store drømme og anlægge et orangeri i haven, så er der også råd for det.
Du kan selvfølgelig vælge at købe en færdig løsning, men det er meget sjovere selv at designe og bygge det, så det passer til de ønsker, du har for projektet. At opføre et orangeri er et større arbejde og kræver derfor en del tålmodighed. Men det er godt givet ud. Du kan læse mere om, hvordan vores tømrer tog udfordringen op og byggede sit eget orangeri og samtidig finde inspiration i de mange tegninger over projektet.

Læs mere om det fine projekt her

Gør drivhuset klar til sæsonen

Uanset hvilken størrelse drivhus du kaster dig over, så er glæden ved det meget større, hvis dine planter ikke bliver ramt af sygdomme og svamp. Derfor er det en god idé hvert år at klargøre drivhuset til den kommende sæson, på den måde mindsker du risikoen for, at dine planter går til i eksempelvis et svampeangreb.

Relaterede artikler

 • Smukt drivhus med 5 smarte teknikker

  Smukt drivhus med 5 smarte teknikker

  07/2017 Du behøver ikke specialværktøj, snedkererfaring eller kørekort i svære samlinger for at bygge et flot drivhus. Dette drivhus kan ALLE bygge.

  Sværhedsgrad 1/4
 • DRIVHUS: Nem vanding med kapilærkasser

  DRIVHUS: Nem vanding med kapilærkasser

  07/2017 VIDEO: Mange hobbyfolk foretrækker at dyrke deres drivhusplanter i selvvandingskasser. Sådanne kasser kan nemlig passe sig selv med vand i op til en uge.

 • DRIVHUS: Brug pasta til at skygge for solen

  DRIVHUS: Brug pasta til at skygge for solen

  07/2017 VIDEO: En færdig skyggepasta er et rigtigt godt valg, når du i de varme sommermåneder får brug for skygge i drivhuset. Skyggepastaen er en hvid, kridtholdig masse. Det er samme slags, som man bruger til at kridte boldbaner op ...

 • DRIVHUS: Få ekstra varme i drivhuset

  DRIVHUS: Få ekstra varme i drivhuset

  07/2017 VIDEO: Både i det tidlige forår og sent efterår og vinter kan du have behov for at skabe ekstra varme i dit drivhus. En meget nem løsning er sådan et ekstra telt i bobleplast, som du kan stille op inde i dit drivhus.

 • DRIVHUS: Reguler temperaturen med en automatisk vinduesåbner

  DRIVHUS: Reguler temperaturen med en automatisk vinduesåbner

  07/2017 VIDEO: Mange af drivhusets planter bryder sig ikke om temperaturer på over 30 grader. Og selv om det måske stadig er køligt om natten, skal vi ikke langt hen på sæsonen, før det bliver nødvendigt at sørge for god udluftning i ...

Læs mere om

Få gratis nyhedsbrev

Få adgang til alle artiklerne

Få adgang til alle artiklerne

For kun 19 kroner får du adgang til over 2000 ekspert-guider fra Gør Det Selv.

Gør Det Selv Forum

Nyeste i forum

Klinker på trægulv og flydespartel

Hej allesammen, jeg er ret ny indenfor ...

fodlister

hej...jeg skal til at sætte fodlister opog ...

dampspær ved lem til skunk

Isolering af skunkrum med dampspærre. Hvad er ...

Mussesikring af anneks

Hej, jeg går og overvejer at bygge et lille ...

Mest læste i forum

Hvilket fundament til isoleret skur?

Hvem kan hjælpe? Jeg skal bygge et isoleret ...

Hjælp til at regne ottekant ud

Hej!Jeg skal lave et ottekantet legehus der er ...

Dobbel forskalling til loft.

I mit nye hus fra 1978 er jeg i gang med ...

Vandbåren gulvvarme ovenpå eksisterende trægulv

Hej gør det selv folketJeg skal igang med at ...

Gør Det Selv | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakt os