Cookie- og privatlivspolitik


Legehus

side 1 af 2
 • Byg et legehus til børnene

  Byg et legehus til børnene

  27/04 Med et legehus i haven har de små beskæftiget i timevis. Her har vi fundet artikler frem på forskellige typer af legehus - alt efter ambition og formål.

 • Glæd ungerne med en hytte i træet

  Glæd ungerne med en hytte i træet

  15/2011 Har du et solidt træ i haven, vil ungerne elske dig for dette projekt. Byg en hytte højt oppe i et træ, hvor børn kan holde udkig og hemmelige møder.

 • Klap legehuset sammen

  Klap legehuset sammen

  08/2001 Her er løsningen, hvis dit barn brændende ønsker sig et legehus, du ikke har en fast plads til. Det kan stilles op uden brug af værktøj, klappes sammen og stilles væk. Se, hvordan du samler delene trin for trin.

 • Alle tiders byggeplads

  Alle tiders byggeplads

  07/1999 Bag børnenes nye klatrestativ gemmer der sig mere end lige det, som øjet kan skue. Det kan nemlig både blive et legehus og et Mester Jakelteater. Og når vinteren banker på, er det lige til at pakke sammen. Hele herligheden kan bygges for omkring 4000 kroner.

 • Drømmeskib til små pirater

  Drømmeskib til små pirater

  10/1999 Satser du på en høj placering på børnenes topti over de mest populære personer, er det bare om at komme i gang med det samme. Går du i krig med at bygge dette skønne skib, der rummer masser af legemuligheder, tør vi endda garantere dig en plads blandt de tre øverste.

 • Alle tiders tumleplads

  Alle tiders tumleplads

  10/2001 Det A-formede legehus har alt, hvad der skal til, når børnene leger. Det er spændende og en lille smule farligt alligevel er det en solid og billig konstruktion.

 • Byg det ultimative legehus

  Byg det ultimative legehus

  13/2005 Lidt trekantet sagt, så behøver et legehus ikke altid at være firkantet! Vi viser dig, hvordan du bygger et genialt legehus med plads til alle!

 • Byggeri med magiske brædder

  Byggeri med magiske brædder

  12/2007 Med to simple typer brædder kan børnene selv bygge huse, både, fly og alt, hvad fantasien ellers kan fostre af ideer.

 • Legehus i luksusudgave

  Legehus i luksusudgave

  10/2004 Drømmer ungerne om deres eget hus i haven – en privat hule til leg og hygge? Så se her.

 • Legehus i luksusudgave 2:2

  Legehus i luksusudgave 2:2

  11/2004 Gik du i gang med at bygge det fantasifulde højhus fra forrige nummer af Gør Det Selv, er ungerne sikkert ved at plage livet af dig for at få det færdigt.

side 1 af 2


Byg legehus til børnene

Med et legehus i haven har dine børn beskæftigelse i timevis. I vores artikler får du grundig vejledning til at bygge det perfekte legehus - alt efter ambition og formål. Der er penge at spare ved at bygge legehuse selv - og børnene kan være med til at bestemme, hvordan deres helt eget legehus skal se ud og indrettes.


Tjek reglerne, før du bygger et legehus

Et legehus vil næppe kræve, at du spørger myndighederne om tilladelse til at bygge. Der må nemlig opføres to småbygninger på hver maks. 10 m2, uden at du søger byggetilladelse eller anmelder byggeriet. Der findes dog regler for, hvor højt du må bygge tæt på skel. Derfor er det en god idé at kontakte kommunens tekniske forvaltning og fremlægge dine planer, før du går i gang med at bygge legehus.


Byg det perfekte legehus

Vi har forskellige typer legehuse i træ, som du alt efter pris og kvalitet kan vælge at bygge. Du kan fx bygge et trekantet legehus, der både kan bruges som legehus og gæstehus. Du kan også bygge et legehus i et træ - eller komme ned på jorden med et luksus legehus i børnehøjde.Vi guider dig trin for trin til, hvordan du selv bygger et legehus og monterer tilbehør. Hvad med en rutchebane på taget eller en brandmandsstige, som børnene kan suse ned af? Du finder inspiration og vejledning til, hvordan du selv bygger et legehus i god kvalitet.


Byg et legehus på én dag

Det behøver ikke at være kompliceret at bygge legehuse. Du kan bygge et legehus på en dag! Byg fx dette flotte pandekage-legehus, eller stil et legehus op uden brug af værktøj, som tilmed bare kan klappes sammen og stilles væk. Se her, hvordan du samler delene til legehuset, trin for trin.


Du kan også vælge at bygge et legehus med magiske brædder eller prøve kræfter med at lægge stråtag på legehuset - to professionelle tækkere viser dig, hvordan du skal gøre.

Få gratis nyhedsbrev

Få adgang til alle artiklerne

Få adgang til alle artiklerne

For kun 19 kroner får du adgang til over 2000 ekspert-guider fra Gør Det Selv.

Gør Det Selv Forum

Nyeste i forum

Utæt emhætte motor monteret på tag

Hej gør det selv,  huset har monteret en ...

Rulning af linoleumsgulv

Ved lægning af linoleumsgulv (ikke click, men ...

Manglende spærfod ?

Hejjeg har et udhus i forlængelse af ...

Male bundventil

Hej.Jeg står i en situation, hvor jeg har en ...

Mest læste i forum

Hvilket fundament til isoleret skur?

Hvem kan hjælpe? Jeg skal bygge et isoleret ...

Hjælp til at regne ottekant ud

Hej!Jeg skal lave et ottekantet legehus der er ...

Dobbel forskalling til loft.

I mit nye hus fra 1978 er jeg i gang med ...

Vandbåren gulvvarme ovenpå eksisterende trægulv

Hej gør det selv folketJeg skal igang med at ...

Gør Det Selv | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakt os