Cookie- og privatlivspolitik


Gulvvarme

side 1 af 2
 • Varm beton under plankegulvet

  Varm beton under plankegulvet

  05/2015 I stuer og værelser er trægulve altid gode. Træ er lunt at gå på, det dæmper lyde, det er nemt at gøre rent og let at holde ved lige. Her lægger vi det som planker på en smart beton, der isolerer mod kulde og fugt.

  Sværhedsgrad 4/4
 • Nu er gulvet lunt og bomstærkt

  Nu er gulvet lunt og bomstærkt

  01/2014 Gør det selv - og spar over 18.000,-. Med bambus, skibsfuge og flere lag lak får du et gulv, der er hårdt, slidstærkt og nemt at holde rent. Her er der også gulvvarme under bambussen.

  Sværhedsgrad 3/4
 • Klik et varmt gulv

  Klik et varmt gulv

  13/2012 Gør det selv – og spar over 14.000,-. Den lette og sikre vej til et trægulv med vandbåren varme er at lægge et lamelopbygget klikgulv på gulvplader, som fra fabrikken er forsynet med riller til varmeslangen.

  Sværhedsgrad 4/4
 • De bedste tips til gulvvarmen

  De bedste tips til gulvvarmen

  02/2012 Få masser af tips og råd til både arbejdet og de mange overvejelser, der følger med, når du skal etablere gulvvarme.

 • Gulvvarme på kun 16 mm

  Gulvvarme på kun 16 mm

  18/2011 Nu kan du nemt få vandbåren gulvvarme overalt i huset. De nyeste systemer er tynde, nemme at arbejde med og vejer så lidt, at du også kan få gulvvarme på første sal. Her viser vi, hvordan du får gulvvarme med lav byggehøjde.

  Sværhedsgrad 4/4
 • Fra trægulv til lunt klinkegulv

  Fra trægulv til lunt klinkegulv

  05/2010 Så er det nu. Hiv det gamle, dårligt isolerede trægulv op, og læg et dejlig lunt klinkegulv med indbygget varme. Følg med, når mureren viser, hvordan du støber gulvet med svalehaleplader og varmeslanger, trin for trin.

  Sværhedsgrad 3/4
 • Få styr på gulvvarmen

  Få styr på gulvvarmen

  05/2010 Går du og overvejer at etablere gulvvarme i et nyt hus – eller supplere et bestående varmesystem med denne opvarmningsform? Så er der nogle ting, du skal have styr på først. Og det får du her.

 • Varmen kommer fra trægulvet

  Varmen kommer fra trægulvet

  08/2002 Gulvvarme og trægulve går fint sammen - uanset om du foretrækker et planke- eller parketgulv, eller om du ønsker undergulve af spånplader eller krydsfinér. Med tynde varmefordelingsplader får du en jævn fordeling af varmen over hele gulvet.

 • Rillede plader holder styr på gulvvarmen

  Rillede plader holder styr på gulvvarmen

  04/2004 Har du planer om at få varme i det nye trægulv, så se her. Lægger du først et undergulv af særlige spånplader, kan du nemt og hurtigt montere gulvvarmen ovenpå. Varmeslangerne er nemlig lige til at trykke fast i spånpladernes riller.

 • Varme i trægulvet

  Varme i trægulvet

  15/2005 Der kan opstå mange problemer, når du skal lægge et trægulv. Det kan være fejl i opklodsning, strøer eller gulvbrædder. Men sådan behøver det ikke gå. Her får du opskriften på, hvordan du bygger gulvet op med den rigtige konstruktion. Som prikken over i'et har vi monteret gulvvarme.

side 1 af 2

Gulvvarme

Gulvvarme er en behagelig form for opvarmning med mange fordele. Da varme naturligt stiger op ad, udnytter du varmen til fulde med gulvvarme. Desuden kan det være en mulighed for at frigøre plads, hvor der tidligere stod radiatorer og fyldte i rummet.


Tidligere var gulvvarme forbeholdt betongulve og fandtes ofte kun i badeværelser. Men med den vandbårne gulvvarme og den hurtige løsning med elvarme, bliver gulvvarmen bredt mere og mere ud til resten af huset. Og det gode er, at du selv kan etablere det.

Gulvvarme – gør det selv

At etablere gulvvarme er en stor beslutning og en tidskrævende opgave. Her på siden har vi samlet en række artikler, der giver dig gode råd til, hvilken type gulvvarme, du skal vælge. Du finder selvfølgelig også tips og vejledning til, hvordan du selv kan lægge gulvvarme.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Få et professionelt værktøj

Få et professionelt værktøj

Værktøj

Få afsløret strømførende kabler i væggene og målt afstand, areal, volumen - og fugt i dit ...

Gør Det Selv | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakt os