Cookie- og privatlivspolitik


Linoleumsgulv

 • Varm limen op

  Varm limen op

  14/06 VIDEO: Opdager du først det løse hjørne på linoleumsflisen, når limen er hærdet, kan du med dette tips stadig nå at rette fejlen i op til 24 timer efter, du har lagt gulvet.

 • Så nemt klikker du dig til et linoleumsgulv

  Så nemt klikker du dig til et linoleumsgulv

  05/2015 Linoleumsfliser, der klikkes sammen, er den nemmeste måde at opnå et flot, slidstærkt linolueumsgulv. Og der er masser af variationsmuligheder og farvekombinationer.

  Sværhedsgrad 2/4
 • Nyt gulv på rekordtid

  Nyt gulv på rekordtid

  03/2013 Klikfliser er den hurtigste vej til et linoleumsgulv. Gulvet er både smukt og praktisk, og du bestemmer selv, hvilke nuancer du vil kombinere. Det er oven i købet ganske nemt at lægge de linoleumsbelagte fliser, der blot skal klikkes sammen.

  Sværhedsgrad 2/4
 • Linoleum i skaktern

  Linoleum i skaktern

  13/2004 Linoleum er et ideelt materialevalg til gulvet i køkkenet. Det er slidstærkt, praktisk og flot at se på og lever til fulde op til de krav, der stilles til et moderne køkkengulv. Læs her, hvordan du forbereder gulvet til linoleum, og se trin for trin, hvordan du lægger linoleumsfliser i et diagonalt skakternmønster.

 • Klik dig til et flot linoleumsgulv

  Klik dig til et flot linoleumsgulv

  01/2007 Linoleum føjer sig nu til rækken af gulvmaterialer, der kan klikkes sammen flise for flise. Linoleum er perfekt til køkken og alrum, men kan bruges i alle husets rum - og det er let at lægge. Se her, hvordan du lægger et helt gulv på en dags tid - og hvordan du klarer projektets tre største udfordringer undervejs.

 • Klassiske skaktern

  Klassiske skaktern

  09/1998 Linoleum er en miljøvenlig, slidstærk og rengøringsvenlig belægning, der er praktisk at have i for eksempel køkkenet. Og det er enkelt at lægge i det mønster, du ønsker.

Linoleumsgulv

Et linoleumsgulv er slidstærkt, nemt at vedligeholde og blødt at gå på. Det er oven i købet ganske nemt at lægge linoleumsgulvet selv. Linoleum til gulvbelægning er fremstillet ved at blande en række naturlige materialer, som vi ikke løber tør for. Til gavn for både miljøet og dit indeklima.


Den letteste måde at lægge linoleumsgulv er ved at bruge klikfliser. Det er både pænt og praktisk, og du bestemmer selv, hvilke nuancer du vil kombinere. Mange vælger at have linoleumsgulv i køkkenet, da det er nemt at rengøre og vedligeholde. Linoleumsgulve fås i stort set alle farver, så det er nemt at finde det gulv, der passer ind i dit køkken – uanset om du vil have knald på farverne, de klassiske skaktern eller en diskret nuance.

Linoleumsgulv – gør det selv

Det er som sagt nemt selv at lægge et linoleumsgulv. Her på siden har vi samlet en række artikler, hvor du finder inspiration og vejledning til, hvordan du lægger linoleumsgulvet selv.

Få gratis nyhedsbrev

Få adgang til alle artiklerne

Få adgang til alle artiklerne

For kun 19 kroner får du adgang til over 2000 ekspert-guider fra Gør Det Selv.

Gør Det Selv Forum

Nyeste i forum

Reparation af fortovsflise

På mit fortov på vores private fælles vej er ...

Loftlem lukkemekanisme skal udskiftes

Er der nogen, der har et godt råd til, hvor ...

Pladevibrator

Hej Jeg overvejer at købe en pladevibrator ...

Gulvvarme etageadskillelse mod kælder

Hej alle. Jeg er i gang med renovering af ...

Mest læste i forum

Hvilket fundament til isoleret skur?

Hvem kan hjælpe? Jeg skal bygge et isoleret ...

Hjælp til at regne ottekant ud

Hej!Jeg skal lave et ottekantet legehus der er ...

Dobbel forskalling til loft.

I mit nye hus fra 1978 er jeg i gang med ...

Vandbåren gulvvarme ovenpå eksisterende trægulv

Hej gør det selv folketJeg skal igang med at ...

Gør Det Selv | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakt os