Cookie- og privatlivspolitik


Læsernes flotte skraldespandsskjul

En skraldespand pynter ikke just på matriklen. Her er en masse flotte bud fra Gør Det Selvs læsere på, hvordan man flot, praktisk og opfindsomt kan gemme skraldespanden af vejen.

Alle disse flotte bud på, hvordan du kan skjule din skarledespand blev indsendt i forbindelse med en konkurrence i Gør Det Selv i 2015. Se vinderne af konkurrencen her: VINDERNE: Flotteste skraldespandsskjul


Flere flotte skraldespandsskjul


Vores skraldespandsskjul skulle passe til husets mahogni-vinduer. Så jeg byggede det at lærketræ, som efterfølgende fik linolie tilsat brun pigment.
H. Jensen
Vores ”lokale” genbrugsstation rummer selve skraldespanden + hele 4 skraldesække – til pap, papir, glas og emballage med pant.

Låget har undertag, så det ikke regner ned i sækkene. Skraldespandens låg har en mekaniske, så det åbner automatisk, når skjulets låg åbnes.
S. SvendsenDette skraldespandshus har fungeret i mange år. Der er faste pladser til alt under ét tag – også de plastsække, der kun sættes ud en gang om måneden.
R. ØlstadDette skraldeskjul blev bygget sidste sommer i min stedfars baggård.
N. UschanoffDen forreste væg på mit skraldespandsskjul er hængslet og holdes på plads med magneter. Selve skraldespandens låg følger – ved hjælp af kroge og en metalkæde – med, når ”væggen” åbnes.
R. Rantanen50 x 50 mm stolper, panelvægge, tagpap og stykker af rundstok savet af et kosteskaft – det er hovedingredienserne i dette skraldespandsskjul.
T.M. Okkonen
Skraldespandsskjulet er bygget som en integreret del af hegnet. Men lågen er hævet fra jorden, så det stadig kan åbnes, selv om der ligger meget sne.
J. RantinojaDette skraldespandsskjul er bygget, så det passer til de øvrige bygninger på grunden. Skjulet er bygget på punktfundamenter af beton, og væggene består af brædder med fer og not. Taget er lavet af krydsfiner beklædt med tagpap.
M. LehtinenHele dette skraldespandsskjul er bygget af genbrugsmaterialer.
M. VelinMit skraldespandskjul er 1,9 meter højt, 75 cm bredt og 80 cm dybt. Det er bygget af to dimensioner træ (45 x 70 mm og 48 x 48 mm). Bunden og væggene er af 6 mm krydsfiner, og det hele er malet i samme farve.
J.P KulosaariDette enkle skraldespandsskjul er bygget, så det passer til omgivelserne, når det gælder form, materialer og farvevalg. Brolægningen under skjulet består af røde cementfliser.
R. MykräHer er plads to spande + det løse. Alle sider og selve lågen er lavet som en luftig gitter-konstruktion, så den dårlige luft nemt kan komme væg. I loftet har vi sat LED-lys, så det er nemt at orientere sig i mørke.
J. SalonenI sommers byggede jeg dette dekorative skraldespandsskjul. Udsmykningen i taget lavede jeg med stiksav og et hulbor i boremaskinen.
J. JohanssonMit skraldespandsskjul har håndtag af ”hullede” birkegrene, som jeg havde fundet. Min plan var at sætte et hjerte på døren. Men det blev nægtet af min sambo, der var bange for, at folk ”gik galt i byen”.
S. FagerstedtMit skraldespandsskjul er bygget med inspiration fra en byggevejledning fra Gør Det Selv. Men jeg har selv modificeret på låget, så man slipper for at holde på det, når man skal smide affaldsposer ud. ”Holderen” består helt enkelt af et par lister.
K. BernströmVores skraldespandsskjul har sider, der består af lufte gitre, så der ikke opstår dårlig lugt. Lågen, som vi har dekoreret efter bedste evne, er delt i to, så der er nemt at komme til skraldespandene.
R. Pirttikangas

Relaterede artikler

 • Byg flot skjul til skraldet

  Byg flot skjul til skraldet

  08/2016 Store skraldespande i hård plast pynter sjældent. Har du lyst til at gemme dem af vejen, får du her en nem opskrift på et flot skjulested.

  Sværhedsgrad 2/4
 • VINDER: Det bedste skralde-skjul

  VINDER: Det bedste skralde-skjul

  06/2016 TUSIND TAK til alle jer, der har givet jeres bud på, hvordan den grimme skraldespand kan gemmes væk. Se vinderprojektet og de mange andre flotte bidrag her!

 • Nu pynter skraldespanden

  Nu pynter skraldespanden

  06/2015 Uanset hvilken slags skraldespand du har, er den sjældent pæn. Men det er nemt at bygge et stativ, der kan skjule den, så den ikke skæmmer.

  Sværhedsgrad 2/4
 • TJEKLISTE: Gør din have vinterklar

  TJEKLISTE: Gør din have vinterklar

  06/2015 Hvis du "lukker haven ned" inden vinter, slipper du for en masse arbejde i foråret. Græsset vil kræve mindre pleje, og ukrudtet får aldrig en chance!

 • Galleri: Havetrampoliner på afveje

  Galleri: Havetrampoliner på afveje

  06/2015 Det er ikke spor sjovt, hvis stormen får fat i en af de store havetrampoliner. Medmindre det er andre folks trampoliner, naturligvis ...

Få gratis nyhedsbrev

Få adgang til alle artiklerne

Få adgang til alle artiklerne

For kun 19 kroner får du adgang til over 2000 ekspert-guider fra Gør Det Selv.

Gør Det Selv Forum

Nyeste i forum

Underskav til badeværelse

Jeg ønsker at bygge et underskab til ...

Bankelyde i radiator

For ca 2 år siden fik vi skiftet ...

Undertag på eksisterende tagltag?

Er det muligt at lægge undertag under et ...

Byggefakta.dk / faktanet

Hi all,I want to know if someone is using ...

Mest læste i forum

Hvilket fundament til isoleret skur?

Hvem kan hjælpe? Jeg skal bygge et isoleret ...

Hjælp til at regne ottekant ud

Hej!Jeg skal lave et ottekantet legehus der er ...

Dobbel forskalling til loft.

I mit nye hus fra 1978 er jeg i gang med ...

Vandbåren gulvvarme ovenpå eksisterende trægulv

Hej gør det selv folketJeg skal igang med at ...

Maler du (også) dit træværk forkert?

Når du arbejder med træbeskyttelse under ...

Stop tyven med en stikdåse!

Se her, hvordan en smart stikdåse kan få ...

Nyd naturen i dit eget vildmarksbad

Et vildmarksbad er et skønt alternativ til ...

Undgå at ramme skjulte kabler

Det kan hurtigt blive dyrt, hvis ...

Ret fliserne op - en gang for alle!

Er terrassen sunket, eller er der ukrudt i ...

Få adgang til alle artiklerne

For kun 19 kroner får du adgang til over ...

Gør Det Selv | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakt os