Cookie- og privatlivspolitik


Udekøkkener

side 1 af 2
 • Lav mad udendørs hele året

  Lav mad udendørs hele året

  13/2014 Her får du opskriften på et udekøkken, der kan bruges hele året. Med lukkede sider og en bordplade af beton skal du ikke tænke på vinteropbevaring.

  Sværhedsgrad 3/4
 • En drøm af en pizzaovn

  En drøm af en pizzaovn

  10/2014 Duften af nybagt pizza på terrassen ... Lyder det besnærende? Så byg en stenovn, og gør drømmen til virkelighed. Den både varmer og hygger – også efter at pizzaerne er spist.

  Sværhedsgrad 4/4
 • Udekøkken og arbejdsbord i ét

  Udekøkken og arbejdsbord i ét

  13/2012 Her er opskriften på et arbejdsbord, der er ideelt som udekøkken. Det smarte ved konstruktionen er, at bordet kan klappes helt fladt sammen. Du kan også bruge det som plantebord.

  Sværhedsgrad 2/4
 • Gi’ haven et flot køkken

  Gi’ haven et flot køkken

  14/2011 Hvis du har lyst til at lave mad ude i haven, så er det nemt at bygge dette hyggelige udekøkken, som er let at rette til på mål, som det passer dig.

  Sværhedsgrad 2/4
 • Støb selv en flot betonvask

  Støb selv en flot betonvask

  11/2010 Det lyder vildt at støbe en vask og en bordplade af beton, men med fiberbeton er det faktisk til at overskue. Her skaber vi et flot udendørs vaskebord.

  Sværhedsgrad 4/4
 • Udekøkken til herlige grillaftener

  Udekøkken til herlige grillaftener

  07/2002 Med det flotte og funktionelle udekøkken får du meget mere tid til at nyde sommervejret og hygge dig med familie og gæster, fordi alt fra tilberedning til oprydning foregår ude i det fri.

 • Komplet udekøkken

  Komplet udekøkken

  12/2007 Skyl tomaterne. Snit salaten. Svits bøfferne. Tilbered dressingen. Med dette udekøkken kan du tilberede et helt måltid udenfor.

 • Tag køkkenet med ud i haven

  Tag køkkenet med ud i haven

  11/2004 Det er ikke sjovt at stå og lave mad i et lummert køkken, når solen skinner, og fuglene fløjter udenfor. Kokkebordet her løser problemet - du ruller blot efter solen.

 • Udebord til grønne fingre - eller røde pølser

  Udebord til grønne fingre - eller røde pølser

  08/2005 Pelargonier og rododendron eller plankebøffer og rødvin? Når du har bygget stellet til dit udebord, vælger du selv, hvad du vil have.

 • Kokkens udekøkken

  Kokkens udekøkken

  09/2005 Et sekskantet udekøkken i teak- og lærketræ, hvor du frit kan kombinere gasblus, håndvask og skærebræt. Det var den thailandske kok Sunans ønsker til et fleksibelt udekøkken.

side 1 af 2

Udekøkken

Et udekøkken har mange fordele. Med et udekøkken skaber du mere plads til madlavningen, og du kan nyde det gode sommervejr, mens du tilbereder maden.


Der findes mange forskellige typer udekøkkener – og mange af dem kan du lave selv. Et simpelt udekøkken kan bestå af et bord med plads til at skrælle kartofler, snitte salat osv. Sådan en enkel løsning skaber mere plads, hvis I har et lille køkken og giver jer mulighed for at være flere i køkkenet på én gang.


Det kan også være den helt store løsning med et komplet udekøkken med vask, kogeplader, halvtag, skuffer og skabe til opbevaring. Med denne komplette løsning kan I tilberede hele måltidet udendørs.

Udekøkken – gør det selv

Hvis du også har lyst til at lave mad ude i haven, så er det bare at komme i gang med byggeprojektet. Det er nemt at bygge et hyggeligt udekøkken – enten derhjemme eller i sommerhuset. Her på siden har vi samlet en række artikler, hvor du finder inspiration og vejledning, når du skal bygge et udekøkken.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Få et professionelt værktøj

Få et professionelt værktøj

Værktøj

Få afsløret strømførende kabler i væggene og målt afstand, areal, volumen - og fugt i dit ...

Gør Det Selv | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakt os