Cookie- og privatlivspolitik


Solidt udtræksbord til det lille bryggers

Det kniber med pladsen i det lille bryggers. Ikke mindst bordpladsen, som der ikke er ret meget af. Men mellem vaskemaskinen og bryggersbordet er der en smule udvidelsesmulighed. Her er der lige netop plads til en 26 mm bordplade, der kan monteres på udtræksbeslag.

Da der ikke er nogen skabsvæg i den ene side, må håndværkeren fastgøre den ene skinne til to vinkelbeslag. Vinkelbeslagene monteres på skinnen ved hjælp af to små bolte og møtrikker. Der skal måles præcist, så der er plads til både skinner og den 58 cm brede bordplade.

Derfor måles der op til en afstand på 60 cm. Vinkelbeslagene skrues i med skruer, der går 2/3 op i bordpladen.Håndværkeren kontrollerer, at målet passer, inden det bageste vinkelbeslag skrues fast.

Han kontrollerer også lige, at udtræksskinnen kan køre frit i modtagebeslaget. Modtagebeslagene skal sidde i nøjagtig samme højde i begge sider. Derfor fastgør håndværkeren dem kun løst og benytter sig kun af skinnernes ovale huller.

Med skruerne i de ovale huller har han nemlig mulighed for at justere skinnens højde en smule, så den kommer til at sidde helt lige. Han kontrollerer lige, at den anden udtræksskinne også kører uden problemer.

Når begge skinner er på plads, sikrer han sig, at der er plads til den 58 cm brede bordplade mellem skinnerne. Det er der, så nu kan bordpladen læges på beslagene.

Pladen kører fint frem og tilbage og fastgøres derfor med to 25 mm lange skruer i hver side. Vaskemaskinen kan til slut skubbes på plads, og det lille bryggers har fået udvidet bordpladsen med 30 procent på mindre end en halv time.

Relaterede artikler

 • BRYGGERS:Lav en svævende bordplade

  BRYGGERS:Lav en svævende bordplade

  15/09 VIDEO: Pladsen over vaskemaskine og tørretumbler kan udnyttes meget bedre med en bordplade øverst. Her viser vi, hvordan du laver en elegant svævende bordplade, der samtidig sidder solidt fast. Det eneste beslag, der skal ...

 • Indret en flot og praktisk vaskeplads

  Indret en flot og praktisk vaskeplads

  05/2014 Ved at bygge et åbent skab af træ og MDF-plader op omkring vaskemaskinen og tørretumbleren skaber vi en elegant vaskeplads, hvor vi også får styr på vasketøj og sæbe.

  Sværhedsgrad 3/4

Få gratis nyhedsbrev

Få adgang til alle artiklerne

Få adgang til alle artiklerne

For kun 19 kroner får du adgang til over 2000 ekspert-guider fra Gør Det Selv.

Gør Det Selv Forum

Nyeste i forum

Fuldspartling: hvor meget på væv?

Hej Jeg er ved at fuldspartle hele ...

Pudsning af pejs

Vi har en indvendig væg af rå hvide mursten ...

Dampspærre vs. spots

Hej GDS Jeg er ved at sætte nye gipslofter ...

Teak stole med læder sæder, lak eller olie

Hej forumHar brug for hjælp til at liste ...

Mest læste i forum

Hvilket fundament til isoleret skur?

Hvem kan hjælpe? Jeg skal bygge et isoleret ...

Hjælp til at regne ottekant ud

Hej!Jeg skal lave et ottekantet legehus der er ...

Dobbel forskalling til loft.

I mit nye hus fra 1978 er jeg i gang med ...

Vandbåren gulvvarme ovenpå eksisterende trægulv

Hej gør det selv folketJeg skal igang med at ...

Gør Det Selv | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakt os