Cookie- og privatlivspolitik


El gulvvarme

 • De bedste tips til gulvvarmen

  De bedste tips til gulvvarmen

  02/2012 Få masser af tips og råd til både arbejdet og de mange overvejelser, der følger med, når du skal etablere gulvvarme.

 • Få styr på gulvvarmen

  Få styr på gulvvarmen

  05/2010 Går du og overvejer at etablere gulvvarme i et nyt hus – eller supplere et bestående varmesystem med denne opvarmningsform? Så er der nogle ting, du skal have styr på først. Og det får du her.

 • Sådan lægger du el-gulvvarme

  Sådan lægger du el-gulvvarme

  14/2004 Listen over fordele ved gulvvarme er lang. Den eneste ulempe er faktisk, at den skal installeres. Men selv det er et forholdsvis enkelt projekt - læs siderne her, og du er klar til at gå i gang.

 • Del 3: Nye fliser og varmt gulv

  Del 3: Nye fliser og varmt gulv

  04/2007 Renoveringen af det gamle badeværelse går nu ind i den afsluttende fase, hvor Kristian lægger gulvvarme, klæber fliser op og sætter sit nye udstyr ind. Snart er det tid til det første bad i de nye omgivelser.

 • Aldrig mere fodkoldt

  Aldrig mere fodkoldt

  01/2001 Hvis du skal skifte gulvbelægning i bad eller køkken, kan du erstatte - eller supplere - den eksisterende radiator med elvarme i gulvet. Nye gulvvarmesystemer fylder så lidt, at de sagtens kan installeres mellem det nye og det gamle gulv.

 • Gulvvarme med fordele

  Gulvvarme med fordele

  03/2009 Det er surt at renovere køkken og lægge nyt gulv for siden at opdage, at gulvet er uudholdeligt koldt at gå på om vinteren. Se, hvordan vi hæver gulvet 10 mm og etablerer gulvvarme på under en uge.

 • Sådan får du el-gulvvarme i trægulvet

  Sådan får du el-gulvvarme i trægulvet

  15/2001 Et el-varmekabel under det flydende trægulv holder fødderne lune. Du kan endda varme hele rummet op, og det nye system er både nemt at installere og regulere.El gulvvarme - nemt og praktisk

El-gulvvarme er velegnet til komfortvarme i mindre rum og dér, hvor det ikke er muligt at føre vandrør frem. Det er ikke så dyrt og besværligt at etablere el gulvvarme, til gengæld koster det i det daglige.

Varmen lægges ud i tynde kabler, ledningsnet eller ganske tynd varmefolie, som klæbes på det rå gulv. Det kan være et betongulv, et spånpladegulv eller det gamle trægulv i stuen. Kabler og ledningsnet lægges i gulvspartelmasse, mens varmefolien er klar, til at der lægges gulv ovenpå, så snart den er lagt ud og forbundet.

El gulvvarme: Hvor bruger du det med fordel?

El gulvvarme er den bedste løsning i mindre, ikke permanent opvarmede rum. Da el gulvvarme-kabler eller -måtter er placeret lige under gulvoverfladen, reagerer gulvet hurtigt og uden forsinkelse. Vandbaseret gulvvarme er ofte dækket af et tykt betonlag, der skal varmes op, før du kan mærke det. El gulvvarme er derfor velegnet til avancerede timer-termostater, som kun tænder, når du er hjemme.

Få gratis nyhedsbrev

Få adgang til alle artiklerne

Få adgang til alle artiklerne

For kun 19 kroner får du adgang til over 2000 ekspert-guider fra Gør Det Selv.

Gør Det Selv Forum

Nyeste i forum

Vandskuring omkring pejseindsats

Vi har en indvendig væg af rå hvide mursten ...

Slut med råd i træstolper

Hej med Jer."stolpen er rådnet efter kun ...

Fuldspartling: hvor meget på væv?

Hej Jeg er ved at fuldspartle hele ...

Pudsning af pejs

Vi har en indvendig væg af rå hvide mursten ...

Mest læste i forum

Hvilket fundament til isoleret skur?

Hvem kan hjælpe? Jeg skal bygge et isoleret ...

Hjælp til at regne ottekant ud

Hej!Jeg skal lave et ottekantet legehus der er ...

Dobbel forskalling til loft.

I mit nye hus fra 1978 er jeg i gang med ...

Vandbåren gulvvarme ovenpå eksisterende trægulv

Hej gør det selv folketJeg skal igang med at ...

Gør Det Selv | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakt os