Cookie- og privatlivspolitik


Det skal du vide, hvis du vil udskifte døre

ANNONCE | Strømlinede og enkle, klassiske, med eller uden mønster. Valgene er mange, hvis du skal have nye døre til hjemmet. Vi guider her til, hvad du skal være opmærksom på, hvis du skal have udskiftet døre.

Du bruger døre hele tiden i hverdagen, så hvis du bruger energi og tid på at få dem udskiftet, skal det være i orden. Så skal du renovere huset, eller er dine døre bare slidte og trænger til en udskiftning, betyder de meget for hjemmet. Derfor er der meget at tænke på, inden du skifter dem.

Hvornår skal du udskifte dine døre?

Start med at finde ud af, hvilke behov dine nye døre skal opfylde. Skal de for eksempel kun udskiftes, så de passer til husets eller indretningens stil, kan det være en idé at skifte dørene for et mere stilrent og sammenhængende udtryk.

Lydisoler med nye døre
Hvis du gerne vil skabe mere privatliv mellem husets rum, for at minimere lyd fra børneværelset eller vaskerummet, kan det også være en løsning med nye døre og karme.

Det kan også være en mulighed med nye døre, hvis du trænger til mere lys og rumfølelse i stuen eller køkkenet.

Er dine døre slidte, medtaget og gamle, skal du også overveje at udskifte dem. Specielt hvis det drejer sig om hoveddøren, da dette kan have stor betydning for både sikkerhed, energi og helhedsudtryk i boligen.

Er du stadig i tvivl, kan du få endnu flere gode råd om udskiftning af døre i Starks folder om døre og vinduer her.

Hvilke døre skal du vælge?

Skal dørene skabe privatliv mellem rum som badeværelse og entré, og måske skærme af for mere end bare nysgerrige blikke, vil en lyddæmpende dør være løsningen. Hertil kan døre med massive trækerner anbefales, da disse er mere lydreducerende, end lette døre i cellepap er.

Vil du gerne skabe mere sammenhæng mellem boligens rum, eller have mere lys gennem rummene, vil det oplagte valg være glasdøre – især dobbeltglasdøre kan have en dramatisk og smuk effekt i hjemmet.

Er det yderdøren, der står for tur, er det vigtigt, at den kan tåle al slags vind og vejr samt at blive brugt ofte. Derfor er det ikke her, du skal gå på kompromis med kvalitet og holdbarhed. Hold særligt øje med hoveddørens U-værdi - jo lavere værdien er, jo bedre er døren for din varmeregning.

Du kan med fordel hente råd og vejledning hos Starks kompetente medarbejdere, hvis du fortsat mangler hjælp til udskiftning af døre. Mange er dør- og vindue-specialister og har stor viden og erfaring inden for deres felt, hvorfor du kan være sikker på professionel og kompetent rådgivning.

Relaterede artikler

Læs mere om

Få gratis nyhedsbrev

Få adgang til alle artiklerne

Få adgang til alle artiklerne

For kun 19 kroner får du adgang til over 2000 ekspert-guider fra Gør Det Selv.

Gør Det Selv Forum

Nyeste i forum

Maling af plastvinduer?

Hej :-) Vi har Primo plastvinduer i huset, ...

Vandhane løber

Jeg har et køkkenarmatur som ikke er kalket ...

Anvendelse af karm-anker skruer

Hej I forbindelse med opførelse af et ...

Selvbyggerens Sommerhus

Hej, jeg læste med interesse den detaljerede ...

Mest læste i forum

Hvilket fundament til isoleret skur?

Hvem kan hjælpe? Jeg skal bygge et isoleret ...

Hjælp til at regne ottekant ud

Hej!Jeg skal lave et ottekantet legehus der er ...

Dobbel forskalling til loft.

I mit nye hus fra 1978 er jeg i gang med ...

Vandbåren gulvvarme ovenpå eksisterende trægulv

Hej gør det selv folketJeg skal igang med at ...

Gør Det Selv | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakt os