Cookie- og privatlivspolitik


5 fede værktøjer til spotpris

For hver dag der går, kommer der flere og flere fantastiske dimser på markedet, som gør det nemmere og sjovere at være gør-det-selv’er! Her har vi samlet 5 virkelig smarte værktøjer og udstyr, du kan købe ekstremt billigt sammen med dit næste Gør Det Selv-blad!

Infrarødt termometer: Tag temperaturen på et splitsekund

Infrarødt termometer måler temperaturen.
Har potteplanterne det for varmt, hvor varmt brænder gulvvarmen egentlig, og trænger kulden ind under vindueskarmen? Svaret er nemt: Du peger bare på gerningsstedet med dit infrarøde termometer, trykker på knappen, og så vises varmegraderne direkte på displayet. Har du først prøvet det infrarøde termometer er der ingen vej tilbage! Infrarøde termometre er normalt meget dyre i indkøb, typisk fra 700 kroner og opefter, men du kan få et for 69 kroner og få to numre af Gør Det Selv med i købet.
Læs mere her

Laserafstandsmåler: Mål op med et klik

Laserafstandsmåler måler afstanden.
Glem alt om at ligge på dine ømme knæ og måle værelset op 2 meter ad gangen. Laserafstandsmåleren udfører opgaven både hurtigere og mere præcist. Afstandsmåleren, som du kan købe for bare 99 kroner sammen med to Gør Det Selv-blade, kan måle afstande op til 15 meter, og du kan selv indstille, om den skal måle fra toppen eller bunden af afstandsmåleren. Den bruger to AAA-batterier og kan måle helt ned til én millimeter.
Læs mere her

Laservaterpas: Snorlige markeringer

Laservaterpas til perfekte markeringer.
Uanset om du sætter hylder op, støber et badeværelsesgulv med fald eller bare vil sørge for at skruerne sidder præcist ud for hinanden, er linjelaseren helt og aldeles uundværlig! Tænd for den, og straks skyder den en helt lige laserlinje ud på væggen, du kan arbejde efter. Linjelasere eller krydslinjelasere, som de også kaldes, fås normalt fra omkring 400 kroner og opefter, men du kan købe en sammen med to Gør Det Selv-blade for kun 89 kroner.
Læs mere her

App-styret stikdåse: Tænd eller sluk med din smartphone

Stikkontakt der styres fra smartphonen.
Du kender tænd/sluk-uret, som ved automatisk at tænde og slukke for eksempelvis en lampe, kan skræmme tyvene langt væk. Den er nu kommet i en genial app-styret udgave, så du fra din smartphone kan styre tænd/sluk-funktionen. Der findes flere forskellige slags app-styrede stikdåser at vælge imellem, men du kan faktisk også bestille én for 99 kroner sammen med to blade af Gør Det Selv.
Læs mere her

Præcisionsvaterpas: Mål vinklerne på den nemme måde

Præcisionsvaterpasset finder dine vinkler.
Placer præcisionsvaterpasset på en overflade, og så kan du hurtigt aflæse vinklen. Det kan eksempelvis være på dit tag derhjemme, så du ved, hvor høj hældningen er, eller på et udhæng, gulv eller grunden under din nye terrasse, så du er sikker på, at regnvandet ledes væk fra og ikke ind mod huset. Præcisionsvaterpasset koster kun 39,50 kroner, og så får du selvfølgelig også et par Gør Det Selv-blade med i købet.
Læs mere her

Relaterede artikler

Få gratis nyhedsbrev

Få adgang til alle artiklerne

Få adgang til alle artiklerne

For kun 19 kroner får du adgang til over 2000 ekspert-guider fra Gør Det Selv.

Gør Det Selv Forum

Nyeste i forum

Fuldspartling: hvor meget på væv?

Hej Jeg er ved at fuldspartle hele ...

Pudsning af pejs

Vi har en indvendig væg af rå hvide mursten ...

Dampspærre vs. spots

Hej GDS Jeg er ved at sætte nye gipslofter ...

Teak stole med læder sæder, lak eller olie

Hej forumHar brug for hjælp til at liste ...

Mest læste i forum

Hvilket fundament til isoleret skur?

Hvem kan hjælpe? Jeg skal bygge et isoleret ...

Hjælp til at regne ottekant ud

Hej!Jeg skal lave et ottekantet legehus der er ...

Dobbel forskalling til loft.

I mit nye hus fra 1978 er jeg i gang med ...

Vandbåren gulvvarme ovenpå eksisterende trægulv

Hej gør det selv folketJeg skal igang med at ...

Gør Det Selv | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakt os