Cookie- og privatlivspolitik


Skydedøre

side 1 af 2
 • Få MERE plads med skydedøre

  Få MERE plads med skydedøre

  10/2016 TENDENS: Den klassiske skydedør har fået et comeback - og med god grund! Den fylder ingenting og er en praktisk løsning, hvis du ønsker lidt ekstra gulvplads.

 • Byg et skab med skydelåger

  Byg et skab med skydelåger

  03/2015 Med skydedøre kan du nemt lave et stort skab, der udnytter pladsen optimalt, og passer perfekt ind i rummet. Se her, hvordan du gør.

  Sværhedsgrad 2/4
 • Skillevæggen skjuler skydedøren

  Skillevæggen skjuler skydedøren

  01/2015 Gør det selv – og spar over 11.000 kr.Med en skydedør, der forsvinder ind i væggen, når den åbnes, sparer du plads. Her bygger vi væggen i træ og gips og bygger døren ind i den.

  Sværhedsgrad 3/4
 • Byg døren ind i væggen

  Byg døren ind i væggen

  05/2014 En skydedør sparer plads. Og bygger du den ovenikøbet ind i væggen, kan du bruge væggen på begge sider til malerier o.l. Med nye, smarte systemer er det at bygge en skjult skydedør blevet meget nemmere.

  Sværhedsgrad 3/4
 • Skydelåger som du vil ha’ dem

  Skydelåger som du vil ha’ dem

  18/2013 Skydelåger sparer dig for masser af plads og er nemme at skræddersy. Her sparer vi også penge ved at bygge dem selv og får samtidig et flot spejl.

  Sværhedsgrad 3/4
 • Byg et skab under skråvæggen

  Byg et skab under skråvæggen

  16/2012 Har du en skråvæg, er det oplagt at sætte skydelåger foran, så du kan udnytte pladsen til opbevaring. Se her, hvordan du gør.

  Sværhedsgrad 3/4
 • Bliv klar til forårsrengøringen

  Bliv klar til forårsrengøringen

  07/2012 Selvom foråret lader vente på sig er det ved at være tid til forårsrengøringen. Hvis du bygger dette smarte skab kan du garanteret få det meste af dit rod ad vejen. Du sparer endda over 5000,- ved at bygge det selv.

  Sværhedsgrad 3/4
 • Byg en skillevæg med skydedør

  Byg en skillevæg med skydedør

  02/2012 En skydedør sparer plads i rummet. Se her, hvordan du bygger en helt ny skillevæg med indbygget skydedør. Det er lidt svært – men det bliver flot!

  Sværhedsgrad 4/4
 • Skaf plads med en skydedør

  Skaf plads med en skydedør

  08/2011 Du kan ofte få meget ud af at forvandle en almindelig dør til en skydedør. Især i små rum har det stor værdi, at døren ikke bruger plads til at svinge op på, men stadig kan lukke af for træk og støj.

  Sværhedsgrad 3/4
 • Skyd døren på plads

  Skyd døren på plads

  02/2005 Døren kræver næsten ingen plads, og den kan monteres på en enkelt dag. Skydedøre er et godt alternativ, når pladsen er trang.

side 1 af 2


Byg selv skydedøre

Her på siden får du råd og vejledninger til at bygge skydedøre. Vi guider dig hele vejen, trin for trin, til hvordan du bygger en helt ny skillevæg med indbygget skydedør, og sparer plads i rummet. Vi viser dig også, hvordan du kan forvandle en almindelig dør til en skydedør, bygge skydedøre ind i væggen eller bygge dit eget garderobeskab med indbygget skydedør.


Skydedøre sparer plads

En skydedør kan redde dig for meget rod på steder, hvor det er vanskeligt at have plads til en almindelig dør. Skydedøre fylder minimalt og er lette at sætte op, hvis du gør dit forarbejde. Start med at måle grundigt op, og find ud af, hvordan skydedøren placeres bedst.


Byg skydedøre ind i væggen

Med en almindelig dør er du nødt til at lade pladsen på den side, hvor døren svinger op være fri for møbler og malerier og lignende. Men fordi du kan bygge en skydedør ind i selve væggen, og kan du bruge begge sider til diverse møbler. Med smarte skinnesystemer er det at bygge en skjult skydedør blevet meget nemmere. Du monterer skinner i gulv og loft, og din skydedør kan køre langs med eller ind i væggen alt efter behov.


Byg dit eget garderobeskab med skydedøre

Selv om der findes masser af billige garderobeskabe på markedet, kniber det som regel med at finde et skab, som passer til et bestemt rum. Vi viser dig, hvordan du selv bygger et skræddersyet garderobeskab med pladsbesparende skydedøre.

Få gratis nyhedsbrev

Få adgang til alle artiklerne

Få adgang til alle artiklerne

For kun 19 kroner får du adgang til over 2000 ekspert-guider fra Gør Det Selv.

Gør Det Selv Forum

Nyeste i forum

Underskav til badeværelse

Jeg ønsker at bygge et underskab til ...

Bankelyde i radiator

For ca 2 år siden fik vi skiftet ...

Undertag på eksisterende tagltag?

Er det muligt at lægge undertag under et ...

Byggefakta.dk / faktanet

Hi all,I want to know if someone is using ...

Mest læste i forum

Hvilket fundament til isoleret skur?

Hvem kan hjælpe? Jeg skal bygge et isoleret ...

Hjælp til at regne ottekant ud

Hej!Jeg skal lave et ottekantet legehus der er ...

Dobbel forskalling til loft.

I mit nye hus fra 1978 er jeg i gang med ...

Vandbåren gulvvarme ovenpå eksisterende trægulv

Hej gør det selv folketJeg skal igang med at ...

Gør Det Selv | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakt os