Nyt badeværelse helt fra bunden

Det er dyrt at bygge eller totalrenovere et badeværelse. Men slet ikke så dyrt, som mange tror - hvis du altså bare klarer det meste af arbejdet selv. Og det kan du sagtens. Her bygger vi et lækkert badeværelse fra A til Z med vådrumssikring, fliser, væghængt toilet med skjult cisterne og en elegant bruseafskærmning. Den samlede regning lyder på knap 50.000 kr. for ca. 9 m².

KOMPLET BADEVÆRELSE FOR UNDER 50.000 KR.

Det er ikke et begynderprojekt at bygge et badeværelse op fra bunden. Men det er absolut inden for rammerne af, hvad de fleste erfarne gør det selv’ere kan klare. For som med alle andre opgaver er det blot at starte fra en ende af og så sætte sig grundigt ind i regler og metoder.

Her viser vi dig trin for trin, hvordan vi vådrumssikrer, installerer væghængt toilet med skjult cisterne og sætter fliser og en glasbrusevæg op i et moderne indrettet badeværelse. Og har du blot lidt erfaring med fliseopsætning og godt med gåpåmod, så kommer du også flot i mål med dit badeværelse.

Inden du starter

Men én ting er, hvad vi har valgt her. Noget andet er dine valg: Vil du have fliser på de samme vægge som her? Vil du have store fliser eller hellere små? Giver måden, vi afskærmer bruseren på, mening hos dig? Og hvad med budgettet: Skal det skrues op eller ned i forhold til de 50.000 kr., vi bruger her?

Alle de overvejelser skal du gøre dig, inden du starter. Ligesom du skal have styr på lys, stikkontakter, eventuelt håndklædetørrer, gulvvarme osv. osv.

Klik på de vejledningerne herunder og se hvordan du:

Monterer en indbygget cisterne.
Monterer det væghængte toilet op.
Får styr på vådsrumssikringen.
Lægger gulv- og vægfliser.
Monterer en glasvæg til brusenichen.

Men den gode forberedelse er det halve arbejde - og en stor del af fornøjelsen. Så god fornøjelse!

Andre læser lige nu ...