Et helt nyt badeværelse for 25.000 kroner. Superflot, elegant, designet lige ind i fremtiden. Det lyder umuligt, og der ligger da også et stort arbejde i at rydde rummet totalt, opbygge et nyt loft, pudse de gamle flisevægge over og lægge et helt nyt gulv, inden vi skaber fire helt nye områder med hver sin funktion: håndvasken, brusenichen, toilettet og vaskeriet.

Men tænker du dig godt om og bruger pengene på de dele, der skal holde i mange år, kommer du fantastisk langt. Du kan nemlig vælge de flotteste fliser, den mest rå vask og en toiletskål, der er et kunstværk i sig selv, når de nye vægge skabes med maling og mørtel, når tørrestativ og knager er skåret af gamle brædder, og når spejlet er fra Ikea.

Kombineret med en gennemtænkt indretning ligner det alt andet end et spareprojekt.

Pudsede vægge på gamle fliser Uden for de våde zoner ved bad og vask dækker vi de gamle fliser med et lag puds, som males i en blød sandtone.

Skibsdæk af eksklusive fliser Til forveksling ligner det et gulv af teak, men de 80 cm lange planker er keramiske klinker og som skabt til det nye rum.

Bruseniche med udsigt Brusenichen er forsynet med ruder, og dens indre er dækket af store hvide fliser.

Væghængt toilet med elegance Det elegant designede toilet uden synlige beslag og med skjult cisterne erstatter den gamle model.

Flot vaskeplads til både tøj og hænder Et helt vaskeri på bare én kvadratmeter og en flot håndvask på hvide fliser.

LÆS OGSÅ: Nyt badeværelse