Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Nyt bad på 3 budgetter

Print Gem artikel

Det kan være hovedrystende, himmelråbende dyrt at renovere et badeværelse. Men du kan faktisk komme overraskende langt for ganske få midler – og skabe et imponerende flot rum. Her renoverer vi det samme badeværelse med tre forskellige budgetter.

Nyt bad på 3 budgetter

Det er dyrt at lave badeværelse. Faktisk så dyrt, at badeværelset typisk er et af hjemmets allerdyreste rum, også når du skal renovere og forny et gammelt, slidt badeværelse.

Prisen er afhængig af to faktorer: Hvor meget af arbejdet kan du selv udføre, og hvor fint skal det være? Hvis svaret på første spørgsmål er “Jeg kan klare alt det, jeg selv må gøre”, så har du allerede reduceret prisen med mange, mange tusind kroner.

Tre meget forskellige priser

Hvis det blot handler om at gøre et slidt badeværelse rimelig pænt og rart at opholde sig i, måske som en midlertidig løsning i et par år, så behøver du faktisk ikke at skulle forbi banken for at optage et lån. Spartel på væggene, et nyt toilet og en ny vask kan ændre rigtig meget på rummets udseende. Og supplerer du med nyt armatur og et pænt spejl, er du kommet langt for under 5.000 kroner.

Hvis du har tid og lidt flere penge, kan du gøre en del mere. Fx kan du installere et væghængt toilet og beklæde væggene med nye fliser. I vores eksempel her bygger vi ovenikøbet en bruseniche. Alt sammen for en materialepris på ca. 15.000 kroner.

Endelig er der den dyre løsning, hvor du går all in. Her bliver væggen skrællet af til fordel for nye, moderne fliser. Også gulvet får nye fliser, og i brusenichen kommer der nyt afløb og en eksklusiv glasvæg. Der kommer dagslys ind igennem et ovenlysvindue, og det hele toppes med et lækkert spejlmiljø omkring vasken, der skiftes helt ud og bygges ind i et skab. Det lyder dyrt, men igen: Kan du lave det meste selv, så skal du faktisk gøre dig umage for at komme meget over 50.000 kroner – og det er langt fra håndværkerpriser.

Hent artiklen og se, hvordan vi renoverer ét badeværelse med tre budgetter

Så hvor meget vil du gi’ for et nyt badeværelse? Uanset om du har 4.000 kroner eller 50.000 kroner at gøre godt med, kan du – med de rette ideer - få et rigtig fint rum. I artiklen finder du inspiration og gode råd til dit nye badeværelse.

Hent magasin-artikel

Hent artiklen i PDF-format, som den oprindeligt blev bragt i Gør Det Selv-magasinet.

Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis

Allerede abonnement? Har du allerede et abonnement på magasinet? Klik hér

Ny bruger? Få adgang nu!

Nulstil adgangskode

Indtast din email-adresse for at modtage en email med anvisninger til, hvordan du nulstiller din adgangskode.

Ugyldig e-mailadresse

Tjek din email

Vi har sendt en email til med instruktioner om, hvordan du nulstiller din adgangskode. Hvis du ikke modtager emailen, bør du tjekke dit spamfilter.

Angiv ny adgangskode.

Du skal nu angive din nye adgangskode. Adgangskoden skal være på minimum 6 tegn. Når du har oprettet din adgangskode, vil du blive bedt om at logge ind.

Adgangskode er påkrævet
Vis

password_reset.form.password_is_changed

Din bestilling
Bestilling
Opret Profil
Bestilling
De er ved at købe adgang til:
Artikel (abonnement): Nyt bad på 3 budgetter
Total pris: 149 kr
Mere for mindre?
Få over 1000 byggevejledninger og fuld digital adgang for kun 19 kr.
    • Adgang til over 1000 digitale byggevejledninger
    • Du kan opsige dit abonnement når som helt.
    • Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement til 79 kr. pr. måned
Kun 19 kr. første måned
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Tilbage
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage