Du kan afsløre, om vandet løber, ved at sætte en serviet bagest i kummen. Der skal være helt tørt, før du placerer servietten. Selv om det ikke kunne ses med det blotte øje før, er det nu tydeligt, at toilettet løber.

Allerede det andet minut er der vådt, og efter 5 minutter er servietten meget våd.

Der er ingen tvivl om, at toilettet løber konstant – ikke meget, men nok til et årligt forbrug på 100 m3 – eller en udgift på ca. 3000 kr. Her er der penge at spare ved at få toilettet repareret eller udskiftet.

REDAKTIONEN ANBEFALER: Pas på du ikke rammer gulvvarmen!

Når du monterer et nyt toilet, kan du enten lime eller skrue det fast. Hvis du vælger at skrue toilettet fast og skal bore i gulvet, skal du være sikker på, at du ved præcis, hvor gulvvarmerørene løber. Hvis du rammer et af rørene kan du ødelægge din gulvvarme. Den elektriske gulvvarme vil kortslutte - den vandbårne vil gå i stykker og du risikerer en vandskade.

Det infrarøde termometer afslører det!

Når du skal finde ud af præcis, hvor varmerørene fra gulvvarmen løber, kan du bruge et infrarødt termometer. Du peger med laserstrålen og der, hvor der er varmest, løber varmerørene.

Lige nu får du et infrarødt termometer sammen med 2 numre af Gør Det Selv for kun 49,50 kroner + 39,50 kroner i porto og ekspedition. Du sparer 599 kroner.

Ja, tak: Vis mig mere om det infrarøde termometer og det gode tilbud nu!

Her kan du se en video af, hvordan det infrarøde termometer virker: