Byggevejledning
Let
Svær
Installer en elektrisk portåbner på din garageport

Har du tænkt over, hvor mange gange du skal ind og ud af din bil, når den skal ind eller ud af garagen – for slet ikke at tale om besværet med at skulle åbne den tunge garageport, når regnen vælter ned?

Ulemper ved åben garageport

Af samme grund er mange tilbøjelige til at lade porten stå åben, mens de er på arbejde eller ude at handle. Og når de hen ad eftermiddagen vender hjem, kan de konstatere, at det har regnet eller sneet ind i garagen – eller måske har der været ubudne gæster og rode rundt mellem haveredskaber, værktøj, og hvad der ellers står i garagen.

Åbn garageporten med et tryk

Hvis du monterer en elektrisk portåbner på garageporten, løser du problemerne i en håndevending. Portåbneren købes som samlesæt med alle nødvendige beslag og komponenter.

Vi valgte en portåbner, der er billig, pålidelig og nem at montere. Men monteringen er i det store og hele den samme for de fleste modeller.

Der medfølger to fjernbetjeninger, og du kan købe flere fjernbetjeninger og eventuelle reservedele over nettet. De viste mål gælder for den viste portåbner. Anvender du et andet fabrikat, skal målene måske justeres lidt.