Byg selv et redskabsskur

Sådan et redskabsskur kan købes helt færdigt, eller som samlesæt, og endelig kan du selv tegne og bygge et skur af materialer, du køber i byggemarkedet.

Redskabsskur med muligheder

Du kan bygge et redskabsskur på et utal af måder. Nogle skure består bare af et stort redskabsrum, andre har indbygget et lille værksted, og atter andre har et stort halvtag, som kan give ly for cykler og trailere.

Materialerne bestemmer du også selv. Du kan bygge et redskabsskur af metalplader, tømmer af hele træer eller stolper, som du beklæder med brædder. Ja, du kan også mure dig et skur, hvis du har tid og lyst til det.

Fri leg, når du bygger skur

Du bestemmer helt selv, hvordan dit haveskur skal se ud, og måske er det en af grundene til, at denne lille bygning er så populær.

Alle kan bygge et skur, også uden de store forudsætninger. I hvert fald så længe du bygger dit skur i træ. Og det er uanset om du vil bygge skuret på et støbt fundament af beton, på et såkaldt punktfundament med nedgravede fundamentsten, eller om du vil grave stolper ned i jorden og så bygge skuret derfra.

Du kan også bygge redskabsskuret op ad et hegn eller i forbindelse med fx et drivhus eller en carport. Kun fantasien sætter grænser for mulighederne.

Husk byggetilladelse

Bare husk at få tilladelse til at bygge et skur, hvis det er nødvendigt, der hvor du bor. Ellers kan du blive tvunget til at rive skuret ned igen. Og det er ikke sjovt.

Har du lyst til selv at prøve kræfter med at bygge et redskabsskur, finder du her på sitet masser af tips, tricks, gode ideer og artikler, der trin for trin fortæller dig, hvordan du skal gribe opgaven an.