Hvis du leder efter et billigt haveskur, der kan samles på en halv dag, skal du gå i byggemarkedet. Her kan du købe et færdigt samlesæt på tilbud til en overkommelig pris for de fleste haveejere.

Vil du gå på kompromis?

Ved at vælge sådan en løsning, er der dog ofte en del ting, du må gå på kompromis med. Du får nemlig ikke et skur, der er solidt, som kan holde i mange år fremover. Du får ikke et haveskur, som er skræddersyet til netop dine behov. Og du får heller ikke et haveskur, der kan kombineres med andre løsninger, som for eksempel en hyggelig, lille overdækket terrasse.

Byg selv dine skræddersyede løsninger

Vil du have et haveskur, der passer perfekt ind i din have og med plads til alle dine haveredskaber, kan du med fordel bygge det selv. På den måde får du mulighed for en selv at bygge et haveskur med skræddersyede løsninger og med plads til en hyggekrog eller andet.

Vælg selv de rette materialer

Når du bygger selv, har du samtidig for at vælge præcis de materialer, der matcher dine behov og ønsker. Du kan på den måde få et haveskur i en kvalitet, der langt overgår de, du kan købe dig til.

Fat sav og skruemaskine

Hvis du vil have sådan et haveskur, skal du selv i sving med sav og skruemaskine.

I artiklen viser vi dig, hvordan vi bygger et skur, der passer til vores behov. Men overvej, hvilke særlige behov du har til opbevaring af redskaber, værktøj, havemøbler og så videre – og tilføj tegningerne de ændringer, du ønsker, inden du går i gang.

Lær nye teknikker

Uanset om du vil bygge skuret, eller om du bare vil lade dig inspirere af de forskellige teknikker er der masser at lære i artiklens forskellige kapitler. Du lærer blandt andet at sætte stoler, at anlægge terrasse, at lægge spær, at bygge siderne og at beklæde skuret.