Far og søn bygger

1.dag: Sjov tavle til børneværelset

Den gode gammeldaws kridttavle til tegninger og små beskeder er stadig et hit på børneværelset – og hvis du bygger den i en sjov facon, garanterer vi succes! Her får du et lille og billigt 1-dagsprojekt, du kan bygge med børnene eller børnebørnene for omkring 100 kroner.

Tavle til børneværelset

Læs mere her!

2.dage: Byg en sæbekassebil

For 30 år siden bragte vi en byggevejledning til en klassisk sæbekassebil. For nylig modtog vi så en forespørgsel fra vores læser Frank Kristensen, som dengang byggede bilen, og som nu var på jagt efter byggevejledningen igen, så han også kunne bygge en til sine børnebørn.

Den hyggelige historie samt byggevejledningen, kan du hente her . Projektet tager cirka to dage at lave.

Klassisk sæbekassebil

3 dage: Byg et legehus midt i stuen

Her er hygge-bygge-projektet, som holder hele familien beskæftiget i (mindst) tre dage. Vi har på Gør Det Selv masser af opskrifter på forskellige legehuse, du kan kigge i til inspiration og selv om de primært er beregnet til udendørs brug, kan du nemt lave dem om til indendørsudgaver – det er kun fantasien (og din bedre halvdel m/k), der sætter grænsen!

Til inspiration kan du her se, hvordan familien Napstad byggede deres indendørs legehus.

Og her kan du se en lang liste over, hvad Gør Det Selv har liggende af andre lækre legehusprojekter: Se alle vores legehuse her