Det er hyggeligt, når sneen falder uden for ruden, men snevejr er ofte ensbetydende med, at du skal i gang med sneskovlen. Det er besværligt, koldt og kan i værste tilfælde resultere i en øm ryg. Her giver vi dig et genialt tip til, hvordan du hurtigere kan blive færdig med det tunge arbejde.

Gør sneskovlen hurtigere med madolie

Hvis du har skovlet sne før, kender du sikker til, at sneen vil sætte sig fast på selve skovlen. Det er ikke sjovt at løfte den samme sne igen og igen, men med et enkelt trick kan du undgå, at sneen klæber til skovlen.

Inden du griber sneskovlen, skal du nemlig finde madolien frem fra køkkenskabet. Det er ekstra let, hvis du har madolie på spray. Giv sneskovlen et generøst lag olie på begge sider af skovlbladet, og snart vil du pløje dig gennem snemasserne, uden af sneen klæber sig til sneskovlen.

På den måde sparer du dyrebar tid, som du måske kan tilbringe under dynen frem for i indkørslen, når sneen har lagt sig i løbet af natten.

Test af sneslynger

Vil du gøre det endnu lettere for dig selv, kan du købe en sneslynge. Slyngerne fås i mange prisklasser – fra cirka 5000 kroner og opefter.

Her kan du se vores test af sneslynger