Monter det ene panel, så enden støder helt op til den modsatte væg. Stød det andet panel op til. For at strege rigtigt op skal du nu lægge et lille stykke af samme paneltype op ad det første panel, så du streger efter det yderste panel. Nu vil stregen følge væggen og derved kompensere for eventuelle skævheder.

Skær nu panelet efter stregen. Her benytter vi en listesav og saver faktisk fra bunden. I starten kan det virke lidt akavet, men det giver et pænt rent snit på forsiden af panelet. Du må ikke save hele vejen gennem panelet, men skal lade det sidste lille stykke i toppen være.

Den sidste tilpasning bør ske med en hobbykniv, så der kun er et papirtyndt stykke tilbage. Stød det tilpassede panel op til det andet panel, så den tynde tap ligger oven på det andet panelstykke. Når panelet er gjort fast, skæres det yderste af tappen af med en hobbykniv i en 45 graders vinkel. Hjørnesamlingen er færdig. Den ligner fuldkommen en samling, der er skåret i smig. Og den slutter helt tæt. Metoden kan selvfølgelig også bruges, selv om væggen ikke er skæv.