Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Fusk der virker (for det meste!)

Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

Det betaler sig ofte at se stort på reglerne og gøre ting, vi ikke taler højt om bagefter. Men ikke hver gang. Her er en masse god fusk – og nogle ting, du aldrig må gøre!

DET ER OK. Du kan godt være lidt kreativ, når du lægger en forskalling uden på skelettet, og bruge de stumper træ, du har. Pladerne medvirker også til at sikre stivheden.

Du kunne aldrig finde på at slå skruen det sidste stykke ned med en hammer, sminke en gummifuge med sand, så den ligner mørtel, eller spare på stumperne i skelettet bag pladerne. Vel?

Men hvis nu ingen ser det, og det virker, og du kan slippe af sted med det og spare en masse tid og besvær, så går det måske alligevel at snyde lidt?

Det gør det jo ofte. Vejledninger og anbefalinger skal vi principielt holde os til, men indimellem går den slags med både livrem og seler, så det er ok at snyde. Men snyder du, er det ekstra vigtigt at have styr på tingene. Du skal selv kunne sige fra, hvis det går for meget ud over kvaliteten eller sikkerheden.

Her vover vi pelsen og viser dig en stak smarte smutveje. Nogle er sikre stik. Nogle kræver, at du holder tungen lige i munden. Og nogle er så dumme, at du skal holde dig langt fra dem!

Hent magasin-artikel

Hent artiklen i PDF-format, som den oprindeligt blev bragt i Gør Det Selv-magasinet.

Opret Profil

purchase.course_name_message

Opret Profil
Bestilling
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage