Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Hvorfor knirker dørtrinnet?

Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

Sørg for at placere kilen mellem dørtrinnet og en gulvstrø.

Sørg for at placere kilen mellem dørtrinnet og en gulvstrø.

Spørgsmål

Hvorfor knirker dørtrinnet?

Svar

Sandsynligvis fordi det ikke er understøttet godt nok og giver sig en lille smule, når du træder på det. Vores råd er at pille en af fejelisterne af, vride forsigtigt opad i dørtrinnet med et koben og så skubbe et par flade kiler eller tre ind under dørtrinnet.

Der findes tonsvis af plastikkiler i forskellige bredder, længder og tykkelser, men du kan naturligvis også bare bruge et par klodser eller brædder til at lave dine egne løsninger.

Uanset hvilke typer kiler du vælger at bruge, skal du sørge for at placere dem, hvor de bliver støttet nedefra, altså oven på de strøer, som dørtrinnet ellers hviler på. Det bør stoppe knirkeriet!

Knudsen hjælper til!

Gør dig selv den tjeneste at ønske dig en kasse Knudsens Kiler til din næste fødselsdag. Her får du et stort sortiment af kiler i forskellige størrelser, du kan bruge til et hav af forskellige projekter. Ud over knirkende dørtrin er de perfekte til montering af terrasser, vinduer, døre, ja stort set alt, hvad du kommer ud for som gør det selv’er

Se trin for trin- vejledning: Dørtrinnet knirker – sådan fikser du det

Opret Profil

purchase.course_name_message

Opret Profil
Bestilling
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage