Malertape Tesa Gør Det Selv

Tryk roligt malertapen godt fast – limen kan sidde i en uge uden at efterlade klæberester.

“Jeg har altid bare købt det billigste maletape, for hvor stor forskel kan der være?", overvejede nyhedsredaktøren, da han fik fingerne i den nye malertape.

"Ret stor må jeg konstatere, efter at have arbejdet med Tesas specialiserede "Precision Outdoor”. Kanterne blev simpelthen knivskarpe, og limen er så tilpas doceret, at den ikke trækker maling med af, når det fjernes igen.”

Japansk genbrugspapir sikrer malertapens præcision

Det er en særlig papirtype, der giver de knivskarpe kanter. Ofte skyldes uskarpe kanter nemlig, at tapen suger væske, udvider sig og slipper sit tag, så maling kan flyde ind under. Tesas såkaldte "japansk papir" er ikke-sugende. Det er hovedsageligt fremstillet af genbrugsmaterialer og er ekstra tyndt, men bomstærkt. Malertapen er velegnet til alle typer maling.

LÆS OGSÅ: Mal som en professionel med ny malertape.

Malertapen giver god tid til at male

Den specialiserede udendørs malertape er velegnet til de lettere ujævne overflader, som udendørs træværk jo ofte er. Tapen kan sidde i op til otte dage uden at efterlade klæberester, så der er god tid til at gøre arbejdet færdigt. Desuden er malertapen modstandsdygtig overfor uv-stråler, regn og rusk.