Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Gør Det Selv kursus om tapet og filt

Print Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

Rigtig mange gør det selv-folk kaster sig over at sætte tapet eller glasfilt - eller en kombination - på lofter og vægge. Og rigtig mange af os har måttet sande, at det ikke var så let, som vi troede, når vi så det færdige resultat.

Der kommer små buler, det rynker lidt i hjørnet, det hænger en anelse skævt, og der er måske også et sted på loftet, hvor banerne ikke når helt sammen.

Det er ofte til at leve med, men hvorfor spilde skønne kræfter, når man kan gøre det rigtigt fra starten?

I dette kursus tager Lea Terp Nielsen, der er professionel maler, dig med på arbejde og viser trin for trin, hvordan du får dine projekter til at lykkes. Hver gang.

Det er ikke så meget et spørgsmål om det rigtige værktøj, det handler i højere grad om måden, du bruger det på, og om at kende nogle af de mange små fiduser, som års erfaring giver den professionelle. Følg med fra første lektion, hvor vi viser, hvordan du klarer forberedelserne og afrensningen hurtigt og effektivt.

Det lærer du i Gør Det Selvs kursus om tapet og filt

Kurset blev første gang bragt i Gør Det Selv-magasinet i 2009. Kurset består af 5 dele fordelt ud over 14 sider:

 • Del 1: Rens loft og vægge af I første lektion af Gør Det Selv’s tapet- og filtkursus viser vores maler dig, hvordan du renser vægge og lofter, så du opnår et perfekt slutresultat.
 • Del 2: Spartling af væg og loft I denne lektion lærer du at spartle både samlinger i gipsplader, småhuller og fuldspartling, så det er lige til at gå til. Fugtskjolder og skimmelsvamp får du også vist, hvad du skal gøre ved.
 • Del 3: Filt på loftet Hvis du bruger det rigtige værktøj og ikke sætter hele baner filt op ad gangen, så går arbejdet let, og du bliver lynhurtigt færdig med hele loftet.
 • Del 4: Tapet med mønster Tapet giver mulighed for at dekorere en eller flere vægge med flotte mønstre. Vi viser her, hvordan du sætter tapetet rigtigt op.
 • Del 5: Små ting der driller Hvorfor gå og ærgre sig over en lille fejl midt på den flotte væg, når det kun tager et øjeblik at udbedre den? Se her, hvor let det går.

Magasin-artikel

Hent magasin-artikel

Hent artiklen i PDF-format, som den oprindeligt blev bragt i Gør Det Selv-magasinet.

Din bestilling
Bestilling
Opret Profil
Bestilling
Du er ved at købe adgang til:
Artikel (abonnement): Gør Det Selv kursus om tapet og filt
Total pris: null kroner
Mere for mindre?
Få over 1000 byggevejledninger og fuld digital adgang for kun 19 kroner
  • Adgang til over 1000 digitale byggevejledninger
  • Du kan opsige dit abonnement når som helt.
  • Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement til 79 kr. pr. måned
Kun 19 kr. første måned
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Tilbage
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage