Effektiv malersprøjte uden ledning

BOSCH EASYSPRAY 18V-100 MALERSPRØJTE PÅ 18 VOLT

Pris: 730 kr. på nettet (solo)
Karakter: 8,5

Ja, den maler perfekt. Og ja, du kan male langt hurtigere med en sprøjte end med en pensel. Meget har ændret sig, siden de første små malersprøjter for nogle år siden hakkede og hostede sig igennem arbejdet.

Vi har testet flere af Boschs både små og større malersprøjter, og nu også modellen EasySpray, der kører på batteri. Så slipper du for at trække forlængerkabel ned i den anden ende af haven, når plankeværket skal males.

Med et lille batteri på to amperetimer kan du male effektivt i ni minutter. Det lyder måske ikke af meget, men det er altså nok til at dække cirka ni kvadratmeter.

Et batteri med dobbelt kapacitet leverer omtrent dobbelt så lang arbejdstid. Og så går det altså bare stærkt. Malingen dækker uden at løbe, og der er mange timer sparet, hvis du skal male større flader.

Træbeskyttelse skal ofte fortyndes med vand. Det gøres “på gefühl”, indtil du synes, det fungerer.

Eneste ulempe er, at der skal være komplet vindstille, hvis du ikke også vil male alt det, der befinder sig modsat vindretningen. Udendørs sætter det altså nogle begrænsninger.

EasySpray kan både male med træbeskyttelse og lak – så skal du lakere den gamle spisebords- stol, er her en oplagt måde til at komme helt ud i alle kroge.

Detaljer

Nem rengøring

Dysen er nem at skrue af sprøjten. Den og resten af sprøjten kan smides i en balje med vand, og så kan du meget hurtigt gøre det hele rent med en børste. Det tager få minutter.

Fortynd malingen

Det meste maling skal fortyndes, før det kan bruges i sprøjten. Prøv dig lidt frem med 10-20 procent vand, indtil du synes, at det fungerer.

Konklusion

Overraskende effektiv maskine. Vi malede fronten af et stort skur (ca. 10 kvm) på ca. 10 minutter, og resultatet blev godt. Vejledningen er pædagogisk, og rengøringen efter endt brug kan klares på under ti minutter.

+ Effektiv og nem at betjene.

- Kort driftstid på små batterier.

    Andre læser lige nu ...

    Mere fra kategorien Maler