Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Monter ny termostat med løs føler

Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

På denne radiator sidder termostatventilen forkert. Varmen fra varmerøret nedenunder vil snyde termostaten til at lukke, selv om der er koldt i rummet.

Derfor vælger fagmanden at installere en termostat med løs føler, der måler temperaturen der, hvor føleren bliver monteret. Inde i føleren er en væskebeholder, der fungerer som et normalt termometer.

Termostaten klikkes fast og spændes på normal vis. Herefter kan føleren hives ud til den ønskede afstand. Metalsnoren er faktisk et meget tyndt rør, hvor væske flyder fra føleren op til termostaten og på den måde åbner og lukker for varmen.

LÆS OGSÅ: Radiator virker ikke - sådan løser du selv problemet

Her vælger fagmanden at montere føleren på væggen under radiatoren. På den måde er den skjult og påvirkes ikke af varmen fra radiatoren.

Der medfølger en holder, som sættes fast på væggen med dobbeltklæbende tape. Når holderen er monteret, klikkes føleren fast. Nu reguleres radiatoren mere præcist i forhold til rummets temperatur.

LÆS OGSÅ: Termostat - sådan virker din radiatortermostat

Opret Profil

purchase.course_name_message

Opret Profil
Bestilling
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage