Robotplæneklipper – nu slår den græs om natten

Den nyeste generation af robotplæneklippere er spækket med teknologi. Det gør dem blandt meget andet i stand til at slå din græsplæne om natten ...

En lygte monteret på robotplæneklipperen afslører det tilfældige køremønster.

Sensorer stopper robotplæneklipperen i tide

Robotplæneklipperen er er udstyret med sensorer, der får den til at bakke og vælge en anden retning, når den rammer det nedgravede kabel i kanten af græsplænen. Den stopper også, hvis den kører ind i "genstande" som f.eks. legetøj eller kæledyr.

Robotplæneklipperen er lydsvag

Med et lydniveau på blot 58 dB – det svarer nogenlunde til lyden af en ganske almindelig samtale – kan robotplæneklipperen sagtens arbejde om natten uden at genere hverken din eller naboens nattesøvn.

Tag med robotplæneklipperen Leo på arbejde i villahaven, og oplev det tilfældige køremønster på første parket.

LÆS OGSÅ: Byg en garage til robotplæneklipperen

Robotplæneklipperens køremønster er tilfældigt

Det kan virke ulogisk, at robotplæneklipperen kører i et uregelmæssigt mønster, fremfor at slå græsset frem og tilbage i lige baner. Men ved at køre i tilfældige mønstre, bliver græsstråene klippet flere gange fra forskellige retninger, og giver et bedre og mere ensartet klipperesultat.

Desuden undgås synlige kørespor i græsplænen. Den indbyggede teknologi i robotplæneklipperen registrerer, hvor den kører og sikrer, at hele plænen bliver klippet ensartet i løbet af dagen - eller natten.

Nix, det er hverken ræven eller naboens kat, der pusler i din have ...

LÆS OGSÅ: Test af Bosch Indego 100-connect

Andre læser lige nu ...