Kul er så meget sidste år ... Selvfølgelig skal du vælge en gasgrill!

1. TIDEN

En gasgrill går fra 0-300 grader på under fem minutter. Dermed gør gassen grillmad til hverdagskost. Selv hvis du kommer sent hjem fra arbejde, kan du stadig tænde grillen og være klar til tiden.

2. VARMEN

I en gasgrill kan du styre temperaturen helt præcist. Uanset om du vil langtidsstege ved svag varme eller grille hårdt og hurtigt, skal du blot dreje på et håndtag. Køber du en gasgrill med flere brændere, har du fuld kontrol over stegefladen og kan justere varmen til forskellige madvarer.

3. PRISEN

Gasgrillens korte opvarmingstid sparer på energiforbruget, og når du er færdig med at grille, slukker du straks. Dermed bruger du ikke mere gas end nødvendigt. Samtidig er gassen billigere end briketter og trækul, så jo mere du griller, jo billigere bliver det.

4. MILJØET

Alle der har brugt kulbriketter ved, hvor meget det oser, når der tændes op ... Gassen danner derimod ingen røg under optændingen og har i det hele taget en væsentlig renere forbrænding end briketter og trækul. Til glæde for både dig selv, naboerne og miljøet.

5. SMAGEN

Det er så her, der for alvor er uenighed ... Men hånden på hjertet; kun de færreste kan smage forskel på mad fra en gasgrill og mad fra en kulgrill. Trækul giver en nuanceret røgsmag, javist, men de fleste "kulhoveder" bruger alligevel briketter. En moderne gasgrill er tilmed konstrueret, så der dannes en kontrolleret mængde røg til at give maden den helt rigtige grillsmag.

SE OGSÅ: 5 grunde til at vælge kulgrill