Rens grillristen med damp og skrub

Grillbørsten "Grill Daddy" bruger damp til at løsne fastbrændt mad på grillristen. Håndtaget er hult og fyldes med vand, der fordamper, når det rammer den brændvarme grillrist. Derefter skrubbes som vanligt med stålbørsterne.

SE OGSÅ: 3 opgraderinger til kuglegrillen.

Der er både en bred og en smal børste, så alle hjørner af grillristen kan rengøres. Børsterne kan tages af og smides i opvaskemaskinen.

Rens grillristen med en batteridrevet grillbørste

Den batteridrevne grillbørste er forsynet med en lille motor, der driver en roterende børste. På den måde sparer du på knofedtet, når grillristen skal renses. Du skal dog selv bevæge børsten henover risten.

En monteret skraber hjælper med at fjerne større fastbrændte madrester. Anvendes på kold grillrist.

Rens grillristen med en robot

Er du helst fri for at bruge kræfter på at rense grillristen, så er der også hjælp at finde. I rækken af husholdningsrobotter er vi nemlig nået til robot-grillbørsten!

"Grillbot", som den naturligvis er blevet døbt, gør det hårde arbejde for dig. Du skal blot sætte robotten på den lune grillrist og trykke på en knap.

Avanceret teknologi og tre forskellige renseprogrammer sørger for at tilpasse hastighed og bevægelser på børsterne, så grillristen renses bedst muligt.

Efter brug kan børsterne få en tur i opvaskemaskinen, mens robotten får en tur i opladeren.

SE OGSÅ: Derfor skal du vælge gas!