Han starter med at lægge 11 trykimprægnerede fyrrebrædder ud på gulvet. Det midterste bræt er savet af i en længde på 150 cm, 8 på 140, og de to yderste på hver 120 cm. Læg rammen ud. Den består af 6 stykker brædder skåret i 30 grader. På den lange led er hver enkelt bræt 59 cm på den korte led 48,6 cm.

Læg det lange midterste bræt præcist på midten, så der er 5 cm til hver side. Skru det midterste bræt fast til de to rammebrædder. Gør det samme i den modsatte side.Mål nu, at der er 5 cm fra det yderste bræts kant ind til rammekanten, og fastgør også dette yderste bræt.

Fortsæt således hele vejen rundt.I midten skal bordpladen støttes med endnu et bræt. Det skal være 117 cm og skrues fast til hvert enkelt af de underliggende brædder. Nu er bordpladen næsten færdig. Der skal bare skæres til med stiksaven, og det er ikke svært, da man kan støtte stiksaven på rammen.

Slib kanterne med en stykke sandpapir korn 120, så du ikke river dig. Bordet er målt op, så det passer til de tre ben og det kan derfor placeres selv på et meget ujævnt terræn uden at vippe. Den imprægnerede bordplade behøver ingen behandling, men de uimprægnerede bordben skal have en omgang træbeskyttelse, og begge dele kan selvfølgelig males i den farve, man ønsker. Til det brug er det bedst at bruge en fuldt dækkende træbeskyttelse i stedet for maling.