Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Ret hækken op

Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

Denne hæk er begyndt at vælte ud mod fortovet. Det skyldes formentlig, at hækken oprindeligt har været for bred i toppen, og i løbet af vinteren har vægten af sneen tynget den ned.

Der er kun en måde at rette op på det, og det er at klippe en stor del af hækken ned, selv om det vil efterlade hækken noget bar. Allerede næste sæson vil hækken dog atter være fyldt med nye friske skud.

Hækken skal spidse til i toppen, så den har en vinkel på ca. 15 grader. Fagmanden starter med at nærmest skære tynde skiver af hækken, indtil den har den rette form.

Fagmanden træder altid lige et skridt tilbage og sikrer sig, at formen er rigtig, inden han klipper resten af hækken. Hvis du skal klippe hækken så kraftigt som her, er det nødvendigt at få fat i en ordentlig hækkeklipper, der kan klare de tykke grene inden i hækken.

Hækken har nu fået den rigtige form, og på grund af den smalle top vil sneen ikke kunne lægge sig i særlig store mængder på toppen af hækken.

Redaktionen anbefaler: 4 trin til en perfekt hæk

Opret Profil

purchase.course_name_message

Opret Profil
Bestilling
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage