Find ud af, hvor på væggen du ønsker din lodrette have – og markér det på væggen. Dernæst borer du huller til de medfølgende beslag, så du kan skrue dem fast på væggen. Når beslagene er fastmonteret på væggen, er det meget enkelt at sætte stativet fast.

Du skal blot ramme hullerne i beslagene, og så går monteringen næsten glidende. Nu er stativet på plads – så skal de enkelte potter blot hænges op. Her er det krydderurterne, der skal have plads i den lodrette have.

Potten skal passe nogenlunde i størrelse, så det er en god idé at tjekke først, hvis du vil plante om. For at sikre at der er plads nok til at hænge potterne op på det lodrette stativ, planter Karina krydderurterne, så de er placeret primært i den ene side af potterne.

For når potterne skal gribe fast i stativet, kommer de til at stå med en vis hældning udad. Selve monteringen er helt enkel. Potten skal nærmest hægtes på – først fra oven og dernæst forneden.

Så mangler potterne bare lidt vand. Og så er den lodrette krydderhave faktisk klar til brug. Værsgod at nippe – og velbekomme.