Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Tag højtryksrens til næste niveau – med ny kulfri teknologi

Print Gem artikel Du skal være logget ind for at gemme artikler

ANNONCE: Nu er det tid til at fjerne selv det mest genstridige snavs. Med et 36V batteri og en kulfri motor med høj ydeevne, der når helt op til 120 bar, holder du dine ting skinnende rene.

Ryobi2-1
© Ryobi

Det er tilfredsstillende at fjerne snavs og jord uden brug af stærke kemikalier og rengøringsmidler. Ryobis kulfri højtryksrenser er udstyret med et 5-i-1-mundstykke, slange, udløserpistol, sprøjtedyse i metal og vandbeholder, som rummer 20 liter. Takket være vandbeholderen er du ikke afhængig af en vandslange, og du kan derfor også rengøre længere væk fra huset. Hvorfor ikke tage den med hen til naboen eller båden? Eller rengøre dine køretøjer, inden du sætter dem i garagen?

Spraymundstykket i metal.

© Ryobi

Sådan forbedres brugeroplevelsen

Høj ydeevne og kompakt design gør det nemmere og sjovere at anvendehøjtryksrenseren fra Ryobi. En 36V kulfri motor med plads til to batterier giver en ekstra lang driftstid, og selve batterirummet er vandbeskyttet, hvilket øger levetiden yderligere. Med et enkelt tryk på en knap kommer du op på 120 bar og bruger kun 320 liter vand i timen, når den er indstillet på maksimal ydeevne.

Højtryksrenseren har også smart indbygget opbevaring til slange, udløserpistol og sprøjtedyse i metal. Man kan også slutte selve sprøjtedysen til en indbygget rengøringstank, som rummer 1 liter.

Når du er færdig, folder du ganske enkelt metalhåndtaget sammen, og metalrammerne på siderne beskytter højtryksrenseren godt mod ydre påvirkninger. Da den er udstyret med hjul, er det nemt at transportere den, uden at du behøver at løfte den. Den vejer 12 kg uden batteri og 13,4 kg med batteri.

De kraftige metalrammer på hver side sørger for ekstra holdbarhed, mens du med hjulene nemt kan transportere højtrykspuleren uanset underlag.

© Ryobi

Sådan føles det at arbejde med højtryksrenseren

Denne højtryksrenser fra Ryobi kommer til at skille sig ud fra de andre haveredskaber og værktøjer i din garage. Det er især takket være det kompakte design og den enkle opbevaring.

Den har en lydeffekt på 80 dB, når den er indstillet på maksimal ydeevne, og larmer derfor endnu mindre ved almindelig højtryksrens.

5-i-1-mundstykket har både lang og kort rækkevidde og kan tilpasses efter behov, så du kan styre vandstyrke og stråle. Fjern snavset på effektiv vis, og hold dit hjem og dine ejendele skinnende rene. Hvis der er behov for det, kan du desuden købe skumvask og forskellige typer rengøringsmiddel.

Det her er Ryobis Kulfri 36V Højtryksrenser 120 Bar

 • 36V kulfri motor, som går op til 120 Bar
 • Kompakt design med robust ramme og håndtag i metal5-i-1-mundstykke med lang/kort rækkevidde
 • Indbygget rengøringstank på 1 liter
 • Lydeffekt på 80 dB ved maksimal ydeevne
 • Indbygget opbevaring til slange, udløserpistol og sprøjtedyse
 • Hjul til nem transport uanset terræn og underlag
Din bestilling
Bestilling
Opret Profil
Bestilling
Du er ved at købe adgang til:
null: Tag højtryksrens til næste niveau – med ny kulfri teknologi
Total pris: null kroner
Mere for mindre?
Få over 1000 byggevejledninger og fuld digital adgang for kun 19 kroner
  • Adgang til over 1000 digitale byggevejledninger
  • Du kan opsige dit abonnement når som helt.
  • Efter tilbuddet fortsætter du i løbende abonnement til 79 kr. pr. måned
Kun 19 kr. første måned
Du skal indtaste dit fornavn
Indtast dit efternavn
Ugyldig e-mailadresse
Din adgangskode skal være mindst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Tilbage
Log ind
Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis
Tilbage