Vi tager nye digitale løsninger til os hele tiden. Flere og flere ting bliver digitaliserede i takt med at udviklingen buldrer derudaf. Også i hjemmet kommer der hele tiden nye smarte løsninger som allerede har sat deres aftryk.

Teknologien er flyttet ind

Ideen om det intelligente hus som klarer mange af de småting, vi i dag selv er nødt til er faktisk ikke langt væk. Vi installerer flere og flere digitale elementer i vores huse.

Det kan for eksempel være sensorer som automatisk tænder lyset, når vi træder indenfor. Der er efterhånden også mange som installerer fjernstyrede låse til yderdøren og termostater som kan styres direkte fra mobiltelefonen.

Huset tænker for dig

Den teknologiske udvikling i hjemmet slutter dog ikke her. Der findes flere avancerede løsninger, som har til formål at gøre vores hjem endnu mere ”selvkørende”. Løsninger som f.eks. intelligente køleskabe er allerede en realitet, selvom de ikke så udbredte endnu, mens andre systemer rammer markedet inden for ganske få år.

I det kommende nummer af Gør Det Selv tager vi et grundigt kig fremtidens hus og alle de spændende digitale løsninger, vi kan forvente os af det intelligente hjem.

Få meget mere med Gør Det Selv

Vil du læse meget mere om emnet og selvfølgelig få de sædvanlige ekspert-guides og gode råd, kan du bestille Gør Det Selv her. Husk at du som abonnent og VIP-medlem får adgang til alt vores online-indhold. Blandt andet vores store arkiv, hvor du finder mere end 1.000 detaljerede gør-det-selv-vejledninger.

Få 1 nr. af Gør Det Selv + VIP-adgang til onlinearkivet for kun 19 kr