Nytårsforsæt nr. 4: Få lavet en realistisk plan for årets mange gør det selv-projekter.

Nytårsforsæt nr. 4: Få lavet en realistisk plan for årets mange gør det selv-projekter.

De 5 bedste gør-det-selv nytårsforsætter

1: FÅ FIKSET DEN REPARATION, DU HAR NØLET MED HELE ÅRET! Der står helt sikkert et par småting på din huskeliste; den revnede flise på badeværelset, bulen i glasvævet eller hoveddøren, der binder. Det er et oplagt nytårsforsæt at få dem af vejen.

2: KØB NYT AKKU-VÆRKTØJ Der er kommet så mange nye, stærke maskiner på akku ... så hvis du stadig har nogle af dem med ledning, er det på høje tid til en udskiftning. Hent inspiration her: Årets akku-værktøj 2015

3: SKIFT SKODVÆRKTØJET UD MED ORDENTLIGT GREJ Smid den nu ud … den skævbider, som du fandt i 20 kroners kassen i byggemarkedet. Den kan alligevel ikke bide i noget som helst, og du bander over den hver eneste gang.

Det samme gælder knibtangen, nedstrygeren og tommestokken. Forkæl dig selv med et stykke kvalitetsværktøj i stedet – du vil nyde det!

4: FÅ NU FÆRDIGGJORT DINE UAFSLUTTEDE PROJEKTER … – og få lavet en realistisk plan for årets mange gør det selv-projekter.

5: RYD OP PÅ DIT VÆRKSTED! Rod og uorden i værkstedet er den største hindring for at få gør det selv-arbejdet fra hånden. Derfor er det et fremragende nytårsforsæt at få ryddet op og få styr på værktøjet.

Et strømlinet, funktionelt værksted giver en god start på alle gør det selv-opgaver.

Få inspiration her: Få styr på dit værksted Mobilt værksted

Gør Det Selv ønsker dig et rigtig godt nytår!