Byggevejledning
Let
Svær
Den færdige tilbygning adskiller sig i materialer fra det bestående hus, men er afpasset arkitektonisk, så den ikke skæmmer.

Den færdige tilbygning adskiller sig i materialer fra det bestående hus, men er afpasset arkitektonisk, så den ikke skæmmer.

De fleste børnefamilier kender problemet: Pladsen i entreen bliver hurtigt fyldt op af gummistøvler, regnfrakker, huer, vanter og sandaler. I huset her røg den lille entré fuldstændigt, da køkkenet skulle udvides, og så var der behov for en ny entré.

LÆS OGSÅ: Overvejer du at lave en tilbygning, der øger husets salgspris? Læs mere om prisen på en tilbygning i denne artikel: Hvad koster en tilbygning?

Løsningen blev en entré bygget uden på huset; et stort, lukket vindfang, om man vil. Konstruktionen her er enkel, og den kan sagtens bruges, selv om du ikke skal bygge en entré. Måske har du mere behov for en isoleret tilbygning med et ekstra børneværelse, og så er opskriften også oplagt at bruge.

Hvis du vil bygge et fritstående anneks

Vil du bygge et helt fritstående anneks, skal du dog være opmærksom på, at vi her kun bygger den ene halvdel, fordi vi allerede har en mur at bygge op ad.

REDAKTIONEN ANBEFALER: Alt om annekser

I stedet for at arbejde med krydsafstivning bruger vi her skivevirkningen fra de krydsfinerplader, som udgør indervæggene, og som samtidig sikrer et skruefast underlag inden under de brandhæmmende gipsplader.

Hent hele artiklen og få en udførlig byggevejledning.

Ny trappe med klinker, god belysning og en ordentlig belægning gør tilbygningen nærmest fuldendt.