Da der ikke er nogen skabsvæg i den ene side, må håndværkeren fastgøre den ene skinne til to vinkelbeslag. Vinkelbeslagene monteres på skinnen ved hjælp af to små bolte og møtrikker. Der skal måles præcist, så der er plads til både skinner og den 58 cm brede bordplade.

Derfor måles der op til en afstand på 60 cm. Vinkelbeslagene skrues i med skruer, der går 2/3 op i bordpladen.Håndværkeren kontrollerer, at målet passer, inden det bageste vinkelbeslag skrues fast.

Han kontrollerer også lige, at udtræksskinnen kan køre frit i modtagebeslaget. Modtagebeslagene skal sidde i nøjagtig samme højde i begge sider. Derfor fastgør håndværkeren dem kun løst og benytter sig kun af skinnernes ovale huller.

Med skruerne i de ovale huller har han nemlig mulighed for at justere skinnens højde en smule, så den kommer til at sidde helt lige. Han kontrollerer lige, at den anden udtræksskinne også kører uden problemer.

Når begge skinner er på plads, sikrer han sig, at der er plads til den 58 cm brede bordplade mellem skinnerne. Det er der, så nu kan bordpladen læges på beslagene.

Pladen kører fint frem og tilbage og fastgøres derfor med to 25 mm lange skruer i hver side. Vaskemaskinen kan til slut skubbes på plads, og det lille bryggers har fået udvidet bordpladsen med 30 procent på mindre end en halv time.