Skab i entre med skydelåger

1. Mere plads i entréen med smarte skydelåger

"Vi har aldrig været helt tilfredse med vores bryggers: dårlig pladsudnyttelse i skabene og med skoparade i hele rummet, som gjorde det svært at gøre rent.

Derfor har vi nu lavet en skabsvæg, der både udnytter pladsen på indersiden og ydersiden af skydelågerne, og giver mere plads i entréen. Ovenikøbet i lækkert design.

SE OGSÅ: Få mere plads med et skydedørs-skab.

Jeg har bygget skabets korpus af MDF-plader, så pladsen kan udnyttes fra gulv til loft. Der er plads til sko og frakker. Skabsfryseren står også bag skydelågerne med god ventilation omkring den.

Lågerne er MDF-plader forstærket med alulister og monteret i skinner i loftet. De dækker hele fronten og er beklædt med stof i to forskellige farver/mønstre, som let kan skiftes, hvis vi bliver trætte af det.

På fronten af lågerne er sat knager og hylder op til de sko og jakker, vi bruger mest.. C.F."

Bag den flotte endevæg i entreen gemmer sig fire højskabe med meget mere plads.

Skab i entre med skydelåger

Bag skydelågerne gemmer sig fire skabe fra gulv til loft, som giver masser af god opbevaringsplads, blandt andet til sko. Der er monteret knager på de forreste låger.

Skab i entre med skydelåger

Nederst på skydelågerne er monteret hylder til de mest anvendte sko.

2. Smart spejl med indbygget nøgleskab

"Da vi købte et stort nyt spejl til entreen, var der ikke bagklædning til, så den måtte jeg selv lave. Det gav mig en idé.

SE OGSÅ: 20 ideer til en smal entré.

Jeg havde nogle lister, jeg satte op bag på spejlet med vinkelbeslag, så de kunne bruges som hylder og knager. I nogle af listerne skruede jeg kroge fast, så der kan hænge nøgler. Andre lister fik en bund, så der fx kan stå breve.

Spejlet monterede jeg på hængsler i den ene side, så det kan åbnes, og nøglerne er til at få fat i. I modsatte side lukkes det med en plade på spejlet og en magnet på væggen. D.B."

Skab til nøgler bag spejlet

Spejlet kan “åbnes” ved at trække ud i den ene side. Bagpå sidder en plade, der holder spejlet fast til en magnet på væggen.

3. Flot kontor i kedelig kælder gav mere plads

"I kælderen havde vi et rum, vi godt ville udnytte til kontor. Der var en masse rør – det gjorde det umiddelbart svært at indrette, og kønt var det heller ikke. Men jeg fandt på at bygge et skrivebord, der kunne skjule rørene.

Jeg har sat en bordplade op lige over rørene ved hjælp af hyldeknægte. Pladen er ikke fastgjort, men blot lagt oven på hyldeknægtene, så den kan løftes af, hvis jeg skal have adgang til rørene. Jeg har sat en gipsplade op på skrå foran rørene, så de ikke kan ses.

SE OGSÅ: Skjul de grimme rør i et flot skab

Ved siden af rørene har jeg bygget et skab af MDF-plade, der skjuler alle installationerne. Der er en stor frontlåge, så der er nem adgang til de forskellige haner.

Under bordpladen har jeg sat en radiator op, som eneste varmekilde i rummet. Alt er malet hvidt – undtagen bordpladen, der er sort. J.N."

Kontorskabe skjuler rør

Det er ikke til at se, at der i dette rum i virkeligheden er en masse rør.

Kontorskabe skjuler rør

Installationsskabet består af et træskelet, som beklædes med MDF-plade.

Kontorskabe skjuler rør

Rørene under bordpladen skjules af en gipsplade, der sættes op foran dem på skrå. Bordpladen hviler på hyldeknægte.

Ligger du selv inde med en smart løsning til at skjule ting og få mere plads, så del det meget gerne med os i Forum.