Hvilken type skrue skal du bruge? Hvor varmt skal der være, før du kan male træværket? Og hvordan samler du terrassen pænest? Ofte søger vi svarene på internettet.

Men nogle gange driller det, fordi dit WiFi ikke dækker helt ude i værkstedet, ude på terrassen eller ude i haven.

Med den nye WiFi-forstærker kan du få optimal WiFi-forbindelse overalt i hjemmet. Og lige nu får du den for kun 99 kroner sammen med 2 numre af Gør Det Selv.

WiFi-forstærkeren er let at betjene. Du trykker blot på knappen på din nuværende router, og derefter på knappen på WiFi-forstærkeren.

Og få øjeblikke efter er WiFi-forstærkeren koblet til dit netværk og klar til at blive brugt.

Sådan virker WiFi-forstærkeren

WiFi-forstærkeren fungerer ved, at den modtager dit eksisterende WiFi-signal fra din router, hvorefter den forstærker signalet og sender det ud påny. Med WiFi-forstærkeren kan du altså forstærke dit WiFi de steder i hjemmet, hvor signalet fra din router til din mobiltelefon, tablet eller computer er særligt svagt.

Og da WiFi-forstærkeren så at sige bare genbruger og forstærker dit eksisterende signal, så er sikkerheden den samme, som hvis du bare anvender din almindelige router. Der er altså ikke tale om et nyt signal, men bare et forstærket signal, hvor det stadig kræves, at man angiver samme adgangskode som til dit eksisterende WiFi for at kunne bruge netværket.

Kort om WiFi-forstærkeren:

  • 2 frekvensbånd 2,4 GHz og 5 Ghz
  • Hastighed op til 1200 Mbit/s
  • Rækkevidde på 10 meter

Sammen med Wifi-forstærkeren får du også vores store, digitale tillæg “WiFi i hele huset - 5 effektive metoder”. Så får du eksperternes bedste råd og det fulde overblik over, hvordan du kan optimere dit Wifi.