Små sensorer på størrelse med en golfkugle holder øje med bevægelse, lys og temperatur.

Små sensorer på størrelse med en golfkugle holder øje med bevægelse, lys og temperatur.

Små, designsmarte sensorer holder øje med dit hus, både når du er hjemme, og når du er ude. De ser alle bevægelser, registrerer temperaturen og tæller fx hvor mange mennesker, der kommer ind i huset, og hvor mange der går ud.

Sensorer registrerer ALT

De kan kobles sammen med veldesignede røgalarmer, små dørkontakter, diskrete lysdæmpere og helt simple stikkontakter. Og så bliver det sjovt: For nu kan de tænde lyset, når de ser bevægelse. Eller nøjes med at skrue en smule op for det.

Tænd lyset, når alarmen går

Røgalarmerne kan opdage selv den mindste røg, og du kan bestemme, hvor meget der skal til at sætte dem i gang. Og når alarmerne går, kan du få alt lys i huset til at blinke samtidigt.

SE OGSÅ: Røgalarmen ringer selv 112

Alt det alene med en styringsenhed og en håndfuld dimser til under 10.000 kroner. Og herfra kan du så bygge ud, også når der kommer nye dimser i sortimentet. Se mere på Fibaro.com, hvor du også finder forhandlere.

Fibaros sortiment består i øjeblikket af bevægelses-, lys- og temperatursensor, oversvømmelses-sensor, dørsensor, røgalarm, adapterstik og styreenhed.