Byggevejledning
Let
Svær

Det gælder selvfølgelig om at gøre dit hus så uinteressant for indbrudstyven som muligt. Det er sund fornuft at forebygge indbrud, men hvis uheldet er ude, og tyven vælger dit hjem, er det vigtigt at have en god alarm og et overvågningskamera.

Her kommer My D-Link Smart Home Security Kit ind i billedet. Et smart og billigt alarmsystem, som kører via internettet, og som du styrer med din smartphone. Du indstiller, hvad der skal ske, hvis alarmen går. Hvor længe skal sirenen hyle? Skal alarmen kontakte politiet, en sikkerhedsvagt eller din nabo? Og vigtigst af alt, så filmer overvågningskameraet tyven.

Smarte udbygningsmuligheder

Inkluderet i startpakken er en hub, som holder styr på hele systemet, en alarm, ét kamera og én sensor. Med D-Link kan du sagtens tilføje både kameraer og sensorer samt røgalarmer og bevægelsessensorer.

Hent vejledningen - sådan installerer og opsætter du sikkerhedssystemet

I vejledningen viser vi, hvordan du installerer og opsætter sikkerhedssystemet. Gode optagelser fra effektive overvågningskameraer kan hjælpe med at identificere tyvene, så politiet kan fange dem og i sidste ende sigte dem for indbruddet.