Kameraet sidder godt skjult bag den sorte front. Bagpå sidder netstik og netværkstilslutning, men de fungerer også trådløst.

Kameraet sidder godt skjult bag den sorte front. Bagpå sidder netstik og netværkstilslutning, men de fungerer også trådløst.

Kamera: 1080 pixels
Kameravinkel: 147°
Sirene: 90 dB
Kompatibel med: Android, iOS
Dimensioner: 80 x 160 mm

Canary er en 16 cm høj plastikcylinder, som har samlet overvågningskamera, bevægelsessensor og alarm på ét sted.

Den er herlig enkel at bruge; du sætter den bare til en stikkontakt og dit netværk, hvorefter du sætter alle funktioner op på din Android-telefon eller din iPhone.

Hyler ved ubudne gæster Det smarte er, at når dens bevægelsessensor registrerer nogen i lokalet, som du ikke har inviteret, så hyler den højt og begynder at optage video.

Samtidig får du en besked på din telefon, og du kan gå ind og kigge med, så du kan se, hvad der sker i rummet, også selvom du er på den anden side af kloden. Herefter er det op til dig, om du vil ringe til naboen eller politiet.

Canary har indbygget kamera, der kan filme i en bred vinkel på 147° i høj opløsning. Det er så bredt, at det kan dække de fleste rum næsten 100 %, hvis du stiller kameraet/alarmen i et hjørne.

Følg med på din smartphone Alarmen får forbindelse med din smartphone via dit trådløse netværk, og via telefonen kan du til enhver tid gå ind og se live, hvad der foregår i hjemmet, med få sekunders forsinkelse. Det er også via telefonen, du indstiller alarmens følsomhed over for bevægelser og hyletonens højde.

Canary sender ikke besked til en bemandet alarmcentral, men har du kun et enkelt rum, som kræver overvågning, er alarmcentralen også en dyr løsning.

/PHY_

CANERY, HD VIDEOKAMERA

4 stars

Du vil kunne bruge Canary som et godt supplement dér, hvor du ikke har alarm, og dér, hvor du ikke har behov for et alarmselskab. Er der strøm og netværk, fungerer det perfekt, men Canary er ikke en erstatning for et alarmselskab.

Pris: 1695 kr.

+

Enkel alarmløsning.

-

Kræver strøm og netværk.