Byggevejledning
Let
Svær

En lås i et vindue kan være en god ekstra sikring, hvis du har udsatte vinduer. Udsatte vinduer sidder fx på bagsiden af huset, hvor en indbrudstyv kan stå i fred og ro og bruge tid på at fjerne glaslisterne eller brække vinduet op.

Låsen forhindrer tyven i at åbne vinduet, fordi rammen er låst ned i karmen, og så bliver det ekstra besværligt at kravle igennem vinduet – og alene synet af en vindueslås får måske tyven til at give op.

Her monterer vi en lås, der ikke er forsikringsgodkendt. Det er en god og billig løsning. Men låse af denne type findes også i godkendte udgaver, der er testet til at være endnu stærkere. Den ikke-godkendte lås kan du købe for under hundrede kroner.

Hent byggevejledningen og få billig sikring af dine vinduer

Vil du holde tyven ude, så hent byggevejledningen og få en udførlig trin for trin-guide til, hvordan du selv kan montere en lås i dine vinduer. Det er heldigvis en ganske nem opgave for dig som husejer - det tager kun en halv times tid og du kan købe vindueslåse fra 30 kroner og opefter.

Overvågningskameraet beskytter dit hjem mod indbrud

Et overvågningskamera hjælper ikke kun politiet i deres arbejde, hvis du har haft indbrud. Overvågningskameraet, som du lige nu kan få sammen med 2 numre af Gør Det Selv, kan også sende dig live video direkte til din telefon.

Du kan derfor trygt forlade dit hjem velvidende, at hvis nogen forsøger at trænge ind, får du besked med det samme!

LIGE NU: Du får 2 nr af Gør Det Selv og et overvågningskamera for kun 79 kroner. Du sparer 565 kroner!


””


Her ser du en video af overvågningskameraet: