Julen er desværre meget mere end hygge …

For de fleste er juledagene forbundet med ferie, hygge og nærvær med familien.

Desværre er juledagene også forbundet med indbrud. Julen er uden sammenligning højsæson for indbrud. Generelt sker der flere indbrud i de mørke måneder af året, fordi indbrudstyve kan arbejde i ly af mørket. Oven i købet er vi også mange, der forlader vores hjem i julen og giver tyvene frit spil.

Men sådan behøves det ikke ende!

Simpel metode: Sådan snyder du tyven!

Tyven bryder ind, når han forventer, at du er ude. Derfor er en af de simpleste metoder at få det til at se ud som om, du er hjemme. Det kan du blandt andet gøre ved hjælp af belysning. Du kan efterlade lyset tændt, når du tager afsted, men hvis det skal være rigtig smart, kan du bruge en Smart Plug, så du kan tænde og slukke lyset via en app på din mobiltelefon.

JA! Jeg vil snyde tyven: Vis mig mere om Smart Plug lige nu!

Du kan også bare læse videre efter billedet ...

Sådan snyder du tyven med en Smart Plug

En Smart Plug er en stikkontakt, du styrer via din smartphone eller tablet. Det er nemt og hurtigt at downloade app’en til både Android og IOS.

Når app’en er installeret, kan du nu tænde og slukke for stikkontakten i hjemmet. Uanset hvor du befinder dig. Du kan også lave en tidsplan, så lyset tænder og slukker automatisk flere gange i døgnet.

JA! Jeg vil snyde tyven: Få en Smart Plug stikkontakt og to numre af Gør Det Selv for KUN 79 kr. + 49 kr. i porto og eksp. I alt 148 kr.

Smart Plug mere end bare indbrudssikring

Smart Plug er en vigtig metode i kampen mod indbrud. Men du kan også bruge den til meget andet.

  • Tænd for varmen i sommerhuset, inden du ankommer

  • Sluk for lyskæden om natten, og spar penge

  • Tænd for kaffemaskinen, mens du ligger i sengen

  • Sluk for strømmen - efter du har forladt hjemmet.

Se video af Smart Plug i funktion:

Lige nu sparer du 82 %

Lige nu får du en Smart Plug stikkontakt og to numre af Gør Det Selv for KUN 79 kr. + 49 kr. i porto og eksp. I alt 148 kr. Og når man tænker på prisen for at have indbrud …

Ja tak, vis mig det gode tilbud!

Jeg har selv flere Smart Plugs hjemme hos mig. Den ene af dem sidder lige nu i min julelyskæde, og sparer mig mange penge, fordi den automatisk slukker om natten. Jeg håber, at du også bliver glad for din Smart Plug.

Hilsen Søren Prien Chefredaktør og gør det selv-mand

PS. En Smart Plug er smart, men den udgør kun en del af den tyverisikring, som vi anbefaler. I blad 17 i år udgav vi vores store tema om indbrud, hvor vi præsenterer den nye effektive metode “Skræm, Stop, Afslør”. Det finder du her: Ny effektiv metode: Skræm, Stop, Afslør