En af fordelene ved at gøre det selv er, at man kan lave tingene præcis efter eget ønske. Se her, hvordan en læser valgte at skjule sit emfang, så det blev en naturlig del af køkkenet. Ideen er lige til at kopiere med et par plader og stumper fra byggemarkedet.

Det er ikke til at undvære et emfang i køkkenet. Men hvad gør man, hvis standardmodellerne er nogle voldsomme sølvgrå kasser, der overhovedet ikke passer ind i éns flotte, lyse og rustikke køkken?

Lars Jensen tog sagen i egen hånd og konstruerede selv en kasse til at skjule et standardemfang. “Skjuleren” falder naturligt ind i køkkenet, som har en lidt grov og landlig stil.

Emfanget er en indsats med ekstern motor fra Thermex, model TFH 380, men du kan tilpasse kassen, så den passer til lige netop den indsats, du har brug for. En indsats koster fra små 2000 kroner til 10.000 kroner. Modellen her er med ekstern motor, hvilket betyder, at selve motoren og dermed støjen er ført ud af køkkenet og op på loftet, ud på taget eller ud på husets ydermur.

Hent artiklen og se, hvordan du skjuler emhætten

I artiklen viser vi, trin for trin, hvordan du bygger skjuleren til emfanget. Derudover får du en komplet materialeliste og en tegning med mål over selve kassen.