Byggevejledning
Let
Svær
Svævende hylder med lys

Da vi havde lagt nye bordplader af 40 mm stavlimet asketræ i køkkenet her, var det fristende at fortsætte op på de bare vægge og udvide med en stribe åbne hylder skåret ud af samme plade.

Og i modsætning til de fleste hylder med skjult ophæng, man køber færdige, så sikrer vi med solide ophæng og kraftige aluminiumskinner, at du uden at bekymre dig over tyngdeloven kan stille en stak tallerkener på dem.

Ekstra arbejdslys ved køkkenbordet

Hylderne bruger vi samtidig til at få et langt bedre arbejdslys ved køkkenbordet – og en langt bedre belysning af rummet som helhed. På undersiden af hylderne sætter vi nemlig en stribe halogenspot, som erstatter de lamper, der før sad på væggen.

Her får vi hjælp af en elektriker, men vi kan selv fræse og bore, så han kan føre kablerne skjult frem til de nedfældede lamper.

Redaktionen anbefaler: Tjek væggen med en vægscanner inden du borer!

Når du skal hænge noget op på din væg, skal du vide præcis, hvor dine ledninger og rør løber. Vi kender til mange historie om gør-det-selv’ere, der har har boret ind i el-ledninger og vandrør. Med vandskader og dyre håndværkerregninger som følge.

Men det kan du heldigvis undgå, hvis du bruger en vægscanner.

LIGE NU: Du får 2 nr af Gør Det Selv og en 6i1 multidetektor med vægscanner for kun 89 kroner. Du sparer 459 kroner!

Ja, tak: Vis mig det gode tilbud NU!

Se de 5 øvrige funktioner: Her kan du se en video af 6i1 multidetektoren og dens funktioner.