Luksuskøkken fra A til Å

De fleste har hørt historier om køkkenprojekter, der er gået grueligt galt for gør det selvfolket, og måske afholder det også dig fra selv at gå i gang med hammer, sav og vaterpas.

Du har måske også undersøgt, hvad det vil koste at få køkkenfirmaet til at foretage al ombygning og installation – og så stoppede alle drømme om samtaler og kulinariske oplevelser over kogeøen meget brat og lige dér, da du fik prisoverslaget.

Men det behøver ikke være så svært, hvis man bare tænker sig lidt om. Og ellers sørger for ordentlig planlægning og forarbejde. I dette køkken var der hverken nok plads eller lys.

Der var som sådan ikke noget galt med køkkenet, men motivationen for at skifte det ud var blandt andet ønsket om mere skabsplads og funktionalitet. Samtidig måtte køkkenet gerne fremstå mere tidssvarende og få de hårde hvidevarer skiftet ud, der efterhånden havde aftjent deres værnepligt.

Her kunne vi hverken udvide med et ekstra værelse eller rive en væg ned, men vi skaffede ekstra skabsplads ved at trække underskabene 30 cm længere ud på gulvet, så der blev plads til ekstra skabe mellem over- og underskabe, og vi kunne etablere skuffer i soklen.