Hent vores store køkkentema og spar masser af penge på dit nye køkken

I vores store 16 siders køkkentema giver vi dig 24 projekter, der alle frisker det gamle køkken op. Vi viser vi blandt andet, hvordan du selv udskifter bordpladen, får det perfekte lys og skifter fronter på låger og skabe. Derudover giver vi dig masser af små, lette og billige forbedringer, du hurtigt kan udføre.

Det får du i vores køkkentema:

Vask, bord og armatur – sådan skifter du
En splinterny bordplade er en forbedring, der virkelig lyser op i køkkenet. Og det behøver ikke engang at blive særlig dyrt. Vi viser, hvordan du selv udskifter bordpladen. Derudover viser vi, hvordan du monterer en ny vask. Sammen med bordpladen vil det skabe en kæmpe forandring, som var hele køkkenet blevet udskiftet. Vi tager udgangspunkt i en luksusvask fra Ikea til omkring 1.000 kroner, men det kan også gøres meget billigere.

Nye køkkenlåger – med maling og nye greb
Ser køkkenet gammeldags og trist ud, så vil det gøre en kæmpestor forskel at shine køkkenmøblernes låger op. Vi viser dig 9 forskellige muligheder, du har, for at renovere skabslågerne, og her er noget for enhver smag.

Perfekt lys i køkkenet – husets vigtigste arbejdsplads
Med den rigtige belysning bliver køkkenet både hyggeligere og nemmere at arbejde i. Du får en udførlig plan for, hvordan lamper og spots skal placeres, og hvilke pærer der giver det bedste arbejdslys.

12 quickfixes – hurtige ideer til at pifte dit køkken op
Ud over at skifte køkkenbord, -vask og -låger er der et hav af andre forbedringer, du kan udføre, store som små. Vi har samlet 12 oplagte køkkenforbedringer, du kan kaste dig over. Fra montering af en ny stænkplade til en friskrenoveret sokkel.

Redaktionen anbefaler: Undgå at ramme vandrøret i væggen

Du har ramt et vandrør. Vandet fosser ud, og du risikerer både vandskader og dyre regninger til blikkenslageren, der skal fikse hullet.

Derfor kan det godt betale sig at være på den sikre side, INDEN du borer i væggen. Vi har ofte hørt om nogen, der bare lige skulle hænge et nyt skab op under håndvasken, sætte en hylde op i brusekabinen eller sætte nye køkkenskabe op. Og så skete det. Selvom de var så sikre på, at det ikke lige var dér, vandrøret løb.

Derfor anbefaler vi, at du bruger en vægscanner, inden du borer i din væg. Vægscanneren detekterer metallet i vandrøret, så du kan se præcis, hvor det løber.

LIGE NU: Du får 2 nr af Gør Det Selv og en 6i1 multidetektor med vægscanner for kun 89 kroner. Du sparer 459 kroner!

Ja, tak: Vis mig det gode tilbud NU!

Her ser du en video af 6i1 multidetektorens seks forskellige funktioner: